Vimma Esports Corner 12.6.2016 Turussa

Oletko harmitellut kun Turun seudulla ei juuri eSports-hommilla juhlita? Miettinyt mahdollisuutta löytää samanmielisiä ihmiskohtaloita? Nyt loppui haihattelu ja alkoi toiminta, Turun Nuorten Palvelut ja Turku Game Academy järjestävät Vimma Esports Cornerin taide- ja toimintatalo Vimmassa, jossa pelataan HS:ää ja katsotaan Dotan majoreita! Sinne jokainen kynnelle kykenevä sunnuntaina 12.6.

Tapahtuma alkaa klo 12 päivällä ja on avoin kaikille kiinnostuneille ilmaiseksi. Osoite on Aurakatu 16, 3. kerros ja varmasti voit seurata äänen sorinaa perille.

Jokaiselle innokkaalle päästä itsekin pelaamaan on tarjolla Hearthstone-turnaus, jonka palkintoina voi voittaa itselleen Finnkinon elokuvalippuja. Turnaus pelataan non-byoccina tapahtuman omilta koneilta, eli omaa konetta ei edes tarvitse tuoda mukanaan. Formaattina toimii Standard (ja ilmeisesti Conquest) ilman bannia. Turnaukseen ilmoittaudutaan etukäteen täältä.

Kaiken tämän hyvän lisäksi paikalla seurataan Dota 2 Manila Majoreita, joissa pelaavat myös kaksi suomalaista, Jesse “JerAx” Vainikka sekä Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen. Kaikki joukolla paikalle.

Lähde: Vimma Esports Corner