Viikonloppuna Suomessa Roarrment, maailmalla Bahamat

24.-26.3.2017 pelataan kaksi aivan täysin toisiinsa vertailukelpoista turnausta. Nimittäin Jesse “Roarr” Kailan Roarrment #4 sekä HCT Winter Championshipin finaalitapahtuma Bahamalla. Teemme vielä Bahaman meiningeistä erillisen jutun huomenna, mutta tänään on vuorossa Kailan suomiturnaus.

Perjantaina klo 18 aloitettavan Roarrmentin alustana toimii Grail Quest. Alusta on saanut päivitystä sitten viimenäkemän ja turnaus toimii mainiona testinä uudelle järjestelmälle. Turnaus jakautuu kahdelle päivälle, kahdeksan parhaan otteluiden tullessa launtaina. Lauantain pelit myös streamataan, tottakai Roarrin omalta twitch-kanavalta. Roarr myös kuuluu Hearthstone.fi:n striimitiimiin, joten lähetyksen laatu on taattu. Toisena selostajana toimii Aleksi “Al3xh3i” Joensuu.

Palkinnoiksi osanottajat saavat SteelSeriesin tuotepalkintoja:

  1. Steelseries Siberia V2 -headset
  2. Rival-300 hiiri
  3. -4. QCK -hiirimatto.

Pelit pelataan single elimination, conquest, BO5 1 ban -säännöillä. Tarkemmat säännöt voit lukea Google Docs -tiedostosta. Ilmoittautua voit suoraan Grailin sivuille.

Bahaman turnauksesta teemme tosiaan vielä erikseen juttua huomenna, mutta osanottajiin voi jo nyt tutustua Blizzardin sivuilla. Mukana selostamassa myös Suomen oma Janne “Savjz” Mikkonen!

Lähde: Grail ja Blizzard