Vardu kiinnitetty Grail Groupin toimesta

Viime viikonlopun Assembly Summereilla tapahtui myös pelaamisen lisäksi ainakin yksi suomalaisen Hearthstone-kentän uudistus. Nimittäin Team Dutch Gamingin Alvar “Vardu” Dürr sai itselleen urheilumanagerin Grail Groupista. Tapahtuma lienee ensimmäinen laatuaan Suomessa, jollei Janne “Savjz” Mikkosen yhteyttä Team Liquidin isompaan organisaatioon lasketa.

Vardu on voittanut urallaan useampia suomalaisia offline-turnauksia, viimeisimpänä Assembly Summereiden toisen BYOD-turnauksen. Mies on lisäksi 16-vuotias nuori lupaus, joten parempaa aikaa rakentaa uraa tuskin onkaan. Organisaatio lähetti lehdistötiedotteen myös Hearthstone.fi:lle, jossa lukee seuraavaa:

Nuori ja lupaava Hearthstone-pelaaja Alvar ”Vardu” Dürr on kiinnitetty eUrheiluyhtiö Grail Groupin talliin. Suomen Urheilumanagereiden parhaillaan käynnissä olevan Urheilumanagerin perustutkinnon loppusuoralla oleva Ville Nikola toimii yhtiön eUrheilijoiden managerina:

”Vardu on yhtiömme ensimmäinen kiinnitys ja olemme todella innoissamme. Hän on nuori ja nälkäinen pelaaja jolla on jo hienoja saavutuksia. Uskon yhteistyömme tuottavan tulosta. Suomessa on paljon hyviä pelaajia ja uskon että lähivuosina tulemme näkemään useita kansainvälisiä saavutuksia eri eUrheilu-peleissä.” Ville toteaa.

”Odotan innolla yhteistyötä ja tiedän että se tulee luomaan imagoa ja auttamaan uralla etenemisessä”, Vardu sanoo. ”Toivon oppivani paljon eSports-maailmasta ja luoda uraa sen parissa. Seuraavat pelilliset tavoitteet ovat striimaamisen aloittaminen sekä Dreamhack Winter, Ruotsissa. Pitkällä aikavalillä isompiin turnauksiin pääseminen ja tietysti niissä pärjääminen”, Vardu toteaa.

Suuria sanoja siis, uskomme ja toivomme Vardulle lisää menestystä uralle liikkeen myötä.

Lähde: Grail Group