Turnausmoodi pelin sisällä, ainakin yhden viikon ajan

Eilen illalla julkaistu Heroic Tavern Brawl tulee olemaan maksullinen brawl-muoto. Tiivistetysti ideana on, että tuhatta kultaa tai 10 euroa vastaan pelaajat pääsevät ottelemaan pelin sisäisessä turnausmoodissa viikon verran. 12 voitolla on “päädyssä” ja tienaa itselleen hervottoman määrän palkintoja.

Turnausmuoto on hyvin samankaltainen Areenan kanssa. Eli kolmella häviöllä loppuu meno siihen paikkaan. Surkeimpana suorituksena 1000 kullalla saa vain yhden pakan (0-3 tulos), mutta jos pääsee loppuun saakka, saa 50 pakkaa, 3 kultaista legeä sekä kilokaupalla kultaa ja dustia. Kaikki palkinnot nähtävillä alla olevasta taulukosta:

heroic-tavern-brawl-rewards

Pakka jolla pelataan on omasta kokoelmasta tehtävä Standard-formaattia noudattava pakka. Eli odotettavissa on paljon midrange Shamaania, control Warrioria sekä muita suosittuja metapakkoja. Kuitenkin jo viidellä voitolla on aika hyvin plussalla suhteessa käytettyyn rahaan. Jos tuntee olevansa hyvässä suorituskunnossa, tästä formaatista saa vähintäänkin anteliaasti palkintoja. Toki todennäköisyydet ovat sen kannalla, että suurin osa pelaajista päätyy tulokseen 3-3 tai alle, joten riski on kohtalainen.

Sivustomme uskookin tämän olevan ensimmäinen askel pelin sisäiselle turnausmoodille, jota ollaan odotettu jo pitkään. Sisäinen turnaustuki helpottaisi järjestäjiä huomattavasti ja on ollut pitkään erityisesti pro-tason pelaajien tutkalla iso toive. Toivommekin siis jokaista turnauksista innostunutta pelaajaa pelaamaan viikon aikana paljon ja osoittamaan Blizzardille, että kysyntää todellakin riittää.

Lähde: Blizzard