Tulevia Fireside Gatheringeja

Tammikuussa riittää kaikille jäljelläoleville viikonlopuille tekemistä. Nimittäin jokaisena lauantaina huomisesta eteenpäin on tarjolla Fireside Gathering jossain päin Suomea. Päätimme tehdä lyhyen koosteen siitä mitä on tarjolla, missä ja milloin.

Kolme näistä gathereista tapahtuu pääkaupunkiseudulla. Espoon Ison Omenan kirjaston (Suomenlahdentie 1) toinen Fireside koskaan on tarjolla jo heti huomenna 14.1.2017. Kokoustila Karissa pelataan rennolla otteella, joten jos et ole koskaan käynyt Hearthstonen livetapahtumaa katsomassa, Espoon kokoontuminen on kuin sinulle tehty. Tietysti kirjasto on kaikille avoin, joten kokeneempienkin kannattaa käydä paikalla lätkimässä korttia ja mahdollisesti auttamassa uudempia metan saloihin. Paikalle passaa saapua klo 14 alkaen.

Toisena kohteena listalla pääsee reissaamaan kuvankauniiseen Suomen Turkuun. Tällä lokaatiolla on osana ohjelmaa myös virallinen Tavern Hero Qualifier, joten Turusta pääsee tavoittelemaan itselleen paikkaa MM-kisaturneelle voittamalla sen. Tarjolla myös muuta tapahtumaa ja palkintoja. Tapahtumapaikkana toimii Panimoravintola Koulu (Eerikinkatu 18) maanantaina 16.1.2017 klo 18 eteenpäin. Osallistua voi myös Facebookin kautta.

Kolmantena etappina pysähdymme viikon päästä lauantaina Otaniemeen. Winter-kauden viimeinen mahdollisuus ottaa osaa HCT-kiertueeseen on siis Espoossa, Aalto Gamersin järkkäämänä. Tiloina toimii tuttuun tapaan Startup Sauna, jossa voi nimenä mukaisesti käydä ottamassa löylyt illemmalla. Poikkeavan tästä turnauksesta tekee se, että siihen pitää ilmoittautua etukäteen 14.1. mennessä. Menoa onkin sitten luvassa keskipäivästä iltamyöhään saakka, joten kannattaa varata koko päivä. Tavern Hero-turnaus pelataan Conquest BO5 yhdellä bannilla. Tapahtuman tiedotusta kannattaa seurata Facebook-tapahtumasta.

Viimeisenä tammikuulle pääsee Hearthstone.fi:n oma “mysteeri-fireside” Fireside Gathering War Suomi. Kyseessä on euroopanlaajuinen yhtäaikaisesti järjestettävä kokoontuminen, josta teemme vielä tarkemman uutisoinnin lähempänä tapahtumaa. Pelit pelataan 28.1. keskipäivästä eteenpäin Sports Academy Helsingin yläkerrassa ja paikan päällä voi seurata ainakin eri eurooppalaisten maiden välistä tiimiturnausta! Lupaamme raottaa mystisyyden verhoa enemmän piakkoin, sitä odotellessa meidänkin tapahtumaamme kannattaa ilmoittautua fabossa.

Jokaisessa näistä kokoontumisista voi hommata itselleen Fireside Friends -korttitaustan pelaamalla samassa lähiverkossa keskenään, mutta tietysti suurin palkkio paikalle saapumisesta on hyvä ja samanmielinen juttuseura. Muistakaa myös ottaa mukaan omia kannettavia laitteitanne pelaamista varten. Nähkäämme kaikkia teitä livenä!

Päivitys: Startup saunalla ei olekaan saunaa. =(

Lähde: Firesidegatherings.com