The Grand Tournament julkaistiin eilen

Sen lisäksi että eilinen julkaisu pakotti sivustoamme siirtämään viikkoturnaustaan yhdellä viikolla eteenpäin, toi uusin lisäosa mukanaan 132 uutta korttia. Eilisen julkaisun lisäbonuksena serverit olivat myös aivan jumissa useamman tunnin.

Kuten jo aikaisemmin julkaisimme, kortit on julkaistu kokonaisuudessaan jo ennakkoon. Jos olette kuitenkin missanneet mitä uusissa pakoissa on tarjolla, kannattaa suunnata HearthPwnin hubiin. Uusien korttien lisäksi peliin tulivat 2 uutta mekaniikkaa, Inspire sekä Joust. Inspire aktivoituu joka kerta kun heropoweria käytetään ja Joust vertailee pelaajien kahden kortin hintaa pakoista, ei kädestä tai pöydästä.

Areenaa farmaaville varmasti mielenkiintoisena uudistuksena areenan lopusta saa nykyisin randomisoidun pakan. Eli ei pelkkää GvG:tä enää.

Kaikkien korttien ja pakkojen ostohinnat sekä valmistushinnat ovat edelleen samat kuin aina ennenkin, joko 100 kultaa per pakka tai tietty määrä dustia riippuen kortin harvuudesta.

Jos ei muuta niin toivomme, että uusi lisäosa tulee muuttamaan ladderissa nähtävää metaa edes vähän. Saataisiin hieman vaihtelua ikuisiin Patroneihin.