Tampereella kisailtiin Sunnuntaina Hearthstonen parissa

Tampereen eSports Klubi ry järjesti Sunnuntaina 16 henkilön BYOC Hearhtstone turnauksen. Formaattina oli perinteinen BO3 single elimination ja voittajaksi selviytyi Lantrekeillakin toiseksi tullut SirLove.

Joukko karsintoihin osallistujia

Pääosin Tampereen Ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva Tampereen eSports Klubi ry järjesti Sunnuntaina 11.10 Hearthstone turnauksen Kehräsaaressa sijaitsevan Ravintola 931 tiloissa. Tapahtuma alkoi kolmelta iltapäivällä ja kesti noin kaksi ja puoli tuntia. Itse turnaukseen osallistui 16 henkilöä, mutta mukana oli myös joukko kisailijoiden kannattajia. Karsintojen formaattina oli BO3 single elimination. Finaali ratkaistiin SirLoven ja AnttiTerhon välillä muodossa BO5. Voittajaksi kruunattiin SirLove pistein 3-1 ja suorituksestaan hän sai palkinnoksi korttipakkoja.

FinaalinSeurantaa2
Toimitsijat seuraamassa finaalia

Paikalla olleista kisailijoista löytyi niin ensikertalaisia kuin myös aiemmin TeSK ry järjestämiin tapahtumiin osaa ottaneita henkilöitä. SirLovelle turnaus oli kolmas kerta. Omien sanojensa mukaan SirLove oli hävinnyt edellisessä turnauksessa AnttiTerholle ja tätä turnausta varten hän oli rakentanut pakan juuri AnttiTerhon pään menoksi, hyvällä lopputuloksella.

Finaali (BO5)

AnttiTerho vs. SirLove

  • Mage 0 – 1 Druid
  • Hunter 0 – 2 Mage
  • Hunter 1 – 2 Warlock
  • Druid 1 – 3 Warlock
Turnauksen voittaja SirLove totisen näköisenä
Turnauksen voittaja SirLove totisen näköisenä
Toiseksi tullut AnttiTerho finaalin alkupuolella
Toiseksi tullut AnttiTerho finaalin alkupuolella

Tampereen eSports Klubi ry yrittää järjestää turnauksia ja tapahtumia eri pelien ympärillä muutaman kerran kuukaudessa. Seuraava TeSK ry:n Hearthstone turnaus tullaan näillä näkymin järjestämään taas kahden viikon kuluttua. Ravintola 931 järjestää myös kerran kuukaudessa paljon suosiota kerryttäneitä Nörtti-visoja, joihin myös Tamperelaiset Hearthstone pelaajatkin ovat lämpimästi tervetulleita.

Lisätietoja TeSK ry:n toiminnasta ja tapahtumista voi löytää:

http://tesk.fi/

https://www.facebook.com/TeSKfi

Kirjoittaja: Marko “Makro” Lehtimäki