Perjantaista sunnuntaihin pelataan HCT sarjaa Helsingissä

Jos ette jo aikaisemmin ole kuulleet, Hearthstone.fi järjestää Suomessa HCT-sarjan Summer Preliminary -tapahtuman Sports Academyssa tulevana viikonloppuna 12.-14.8.2016. Jos asut lähelläkään pääkaupunkiseutua kannattaa tulla paikalle katsomaan pelejä ja nauttimaan samanmielisestä seurasta.

Tapahtuman virallinen tiedotuskanava on Facebookissa, sivua kannattaa seurata jos kiinnostaa. Luvassa ainakin virallisten turnausten lisäksi sivutapahtumia, joissa jokaiselle osanottajalle tarjolla erittäin harvinainen power core -korttitausta.

Power core

Perjantaina pelataan Tavern Hero -voittajien osuus, josta 32 parasta etenee Spring Preliin, 128 parhaan eurooppalaisen pelaajan seuraksi. Lauantaista sunnuntaihin pelataan preliä, josta 8 parasta pääsevät mukaan myöhemmin pelattavaan kesäkauden finaaliin. Kaikki nämä turnaukset ovat avoimia vain aikaisemmin niihin karsineille pelaajille.

HCT Summer juliste pieni

Lauantaina myös mahdollisuus haastaa ammattilainen Beat the Pro -turnauksessa. Voitettava pelaaja selviää yllätyksenä paikan päällä. Tämän lisäksi tietysti isolta screeniltä virallista lähetystä, silloin kun sitä on tarjolla. Katselupaikkana toimii terassi. Tilat ovat K18.