Patch 4.2.0 iskeytyi eetteriin

Tänään samaan aikaan Hearthstone.fi:n maanantaiturnauksen kanssa julkaistiin Hearthstoneen seuraava iso patchi. Päivityksessä tuli mukana kauanodotetut pakkapaikat sekä paljon muuta. Kaikki yksityiskohdat meiltä.

Uuden päivityksen myötä pystyy nyt siis lisäpakkojen lisäksi ostamaan uusimman lisäosan ennakkotilauksen, jolla saa uniikin korttitaustan itselleen. Sama malli kuin TGT:n julkaisussa.

Pakkareseptit ovat nyt valmiina pelissä. Muutamia uusia pakkapohjia peruspelaajille on huomattavan paljon parempi kuin vanha ohjeistus korttien lisäämiselle pakan tekemisen jatkeena. Uudet pelaajat pääsevät tutustumaan teemoihin.

Kortteja voi nyt hakea kokoelmasta. Vihdoinkin voit nähdä vain kultaiset korttisi kirjoittamalla Golden tai tarkkailla tietyn hyökkäysarvon minioneita sanomalla Attack 2. Kaikki mahdollisuudet!

UI on mennyt osittain uusiksi Standard-formaattia odotellessa. Jokainen voi napauttaa “Wild”-formaatin nappia ranked-jonon yläpuolella ja saada lisäinfoa.

Viimeisenä raportoinnin arvoisena asiana (bugikorjausten lisäksi) on peliin lisätty uusi sankariskini. Uusin paladin tulee olemaan Lady Liadrin, mutta hänet voi saada vain World of Warcraftia pelaamalla. Melko harmillista.