Pakkareseptejä luvassa jatkossa pelin sisältä

Blizzard on julkaissut uuden toiminnallisuuden Hearthstoneen. Tulevaisuudessa tulemme näkemään pelaajille mahdollisuuden koota tietyn teeman ympärille tehtyjä pakkoja suoraan ohjelman sisältä. Kaikki pakat ovat luokkakohtaisia, joten esim. Roguen pakka ei näy Paladinin valikoimassa.

Homma tulee toimimaan niin, että jokaiselle luokalle annetaan yksi peruspakan pohja, nimeltään Classic. Classic sisältää pelkästään Basic- sekä Classic-setin kortteja ja tulee olemaan helpoin koottava uusille pelaajille. Classic-pakan lisäksi jokaiselle luokalle annetaan teemapakkoja, tällä haavaa niistä on julkaistu mm. Shamaaniin murlocceihin perustuva pakka sekä Roguen spellpower-pakka.

Jos pelaajalta puuttuu joitakin kortteja pakoista, ei hätää! Peli osaa nyt myös ehdottaa korvaavia kortteja esim. legendaaristen minioneiden tilalle. Toki kaikkea tuskin pystyy jatkossakaan korvaamaan, itse en lähtisi rakentamaan spellpower-pakkaa ilman Malygosta näin esimerkiksi.

Työkalu ei varmasti ole suunnattu aktiivisemmin skeneä seuraaville pelaajille jotka jo nyt osaavat netdeckata pakkansa Hearthpwnista tai vastaavasta resurssista vaan on suunnattu pelin konsepteja vähemmän tunteville uudemmille pelaajille. Sinänsä varsin mainio lisäys, sillä vanhat Innkeeperin ohjeet joita peli antoi pakan täydentämiseksi olivat sanalla sanottuna surkeita.

Lähde: Blizzard