Mean Streets of Gadgetzan julkaistaan tänään

Virallinen julkaisupäivä Hearthstonen seuraavalle lisäosalle on 1.12.2016. Jos aikaisemmat merkit pitävät paikkansa, saattaa kuitenkin olla että EU-serveri saa korttinsa vasta huomisen yön puolella. Elättelemme toivoa paremmasta ja käymme läpi lisäosan olennaisimmat osa-alueet kertauksena.

Eli siis kertauksena: Mean Streets of Gadgetzan (132 korttia) aktivoituu jossain vaiheessa joko illan tai yön aikana EU:n serverillä. Sen jälkeen on mahdollista avata uusia pakkoja. Veikkaukset ajankohdasta ovat kaikkea klo 20.00 ja 06.00 väliltä, joten jäämme odottamaan. Toimitus uskoo ajan olevan keskiyön jälkeen, lähinnä serverien rasituksen minimoimiseksi.

Lisäosassa tulee nyt ensimmäistä kertaa mukana multiclass-kortteja. Grimy Goonseja voi pelata Huntereilla, Paladineilla ja Warrioreilla, Kabaleja Priesteillä, Mageilla ja Warlockeilla sekä Jade Lotuksia Druideilla, Rogueilla ja Shamaaneilla. Jokaisella jengillä on oma teemansa. Etukäteen vahvimpana on pidetty Jade Lotuksien Jade Golemeita, jotka kasvavat koossa joka kerta kun teemakortti pelataan. Alla esimerkki:

jade-golem

Neutraaleista korteista maininnan arvoisia ovat uudet Legendaryt Wrathion, joka tuo lohikäärme-synergiaa, sekä Patches the Pirate, joka on ensimmäinen suoraan pakasta pelattava kortti koskaan. Kaikki muut ovat vain luoneet kopioita korteista.

Kaikki julkaistut kortit voi käydä vakoilemassa vaikka HearthPwnista.

Odotellessa voi mennä jo nyt pelaamaan US-serverille, jossa kortit ovat tarjolla jos omistaa kokoelmaa siellä muutenkin.