Mammutin vuosi tulee

Paljon uusia uudistuksia sisältävä mammutin vuosi on seuraava Hearthstonen standard-rotaatio. Eilisessä julkaisussaan Blizzard listasi monta kohtaa, jotka tulevat muuttumaan tulevan vuoden aikana niin uusien lisäosien, kuin myös olemassa olevien korttien osalta. Teimme suomeksi listauksen olennaisimmista.

Tulevana vuonna Blackrock Mountain, Grand Tournament ja League of Explorers siirtyvät pois standardista wildiin. Asiasta on tehty lyhyt esittelyvideo englanniksi:

Tämän lisäksi muutamia kortteja siirretään pois Classic-setistä nk. “ikivihreään” settiin (engl. Hall of Fame). Kortit ovat:

  • Azure Drake (Neutraali)
  • Sylvanas Windrunner (Neutraali)
  • Ragnaros the Firelord (Neutraali)
  • Power Overwhelming (Warlock)
  • Ice Lance (Mage)
  • Conceal (Rogue)

Kortteja ei kannata disenchantata, sillä niistä saa täyden arvon takaisin muutoksen tullessa ja poikkeuksellisesti kortit saa myös pitää! Joten jos satut omistamaan kultaisen Ragnan, saat 3200 ilmaista dustia. Jos omistat sekä kultaisen että normiversion, saat vain kultaisen version arvosta dustia, joten kultaversioita ei kannata alkaa asiakseen craftaamaan, siinä menettää 1600 dustia vs. ettei tekisi sitä. Nämä muutokset classic-kortteihin ovat ymmärrettäviä, Blizzard on aikaisemminkin siirtynyt pois yhden vuoron isoista damagebursteista ja korteista joiden kanssa ei voi suoraan olla tekemisissä.

Tulevat lisäosat eivät myöskään enää noudata seikkailun ja korttilisärin mallia. Jatkossa joka vuosi tulee kolme settiä, joissa jokaisessa on n. 130 korttia. Näihin setteihin tullaan antamaan myös jonkun verran ilmaista PVE-sisältöä, mutta ei samassa skaalassa kuin vanhat seikkailut olivat. Wildiin on myös luvattu lisää tukea.

Viimeisenä kirsikkana kakun päällä tarjotaan uusi ilmaiseksi saatava vaihtoehtoinen sankariskini. Rogue saa itselleen Maiev Shadowsongin, kunhan pelaa 10 peliä Rankedia tai Casualia uuden lisäosan tultua.

Lisää ja tarkemmin voi lukea lähteestä englanniksi.

Lähde: Blizzard