Hearthstone.fi

Maanantaisten turnausten rakenne uudistuu

Sivustomme pyrkii pysymään aina aallon harjalla turnauksensa suhteen, joten nyt on tullut aika muuttaa formaattia. Uusi formaatti on Blizzardin MM-kisastandardien mukainen ja pyrimme samalla MM-kisapistestatukseen.

Käytännössä turnauksen veteraaneille näkyvimmät muutokset ovat otteluformaatin muuttuminen vanhasta King of the Hillistä uuteen Conquestiin, sekä pelien lähettäminen livenä semi-finaaleista eteenpäin. Tarkemmat tiedot muutoksista avattuna alla:

Turnausten uusi formaatti on suoraan Blizzardin viimeisimmästä MM-kisablogauksesta otettu uusi Conquest formaatti. Formaatista voi lukea lisää http://www.hearthstone.fi/uutiset/mm-kisojen-tiedot-avattu/. Peleissä voittava pelaaja vaihtaa pakkaansa, vanhan systeemin hävinneen pelaajan vaihdon sijaan. Tämä takaa enemmän varianssia otteluihin. Samasta uutisesta löytyvät myös tiedot siitä minkälaisia pisteitä “Hearthstone Cup” tasolla jaetaan MM-kisoja varten. Tätä cup-statusta sivustomme on nyt hakenut ja uskomme sen olevan täysin mahdollinen.

Täyttääksemme viimeisenkin vaatimuksen cupin statuksesta, tulemme lähettämään Markus “Olodyn” Koskivirran toimesta otteluiden tulokset livenä semi-finaaleista eteenpäin. N. klo 23 suomen aikaa alkavat ottelut ovat BO5 ja kestävät yleensä n. yhteen saakka yöllä. Vanhassa järjestelmässä semit pelattiin yhtä aikaa, uudessa systeemissä pelaajien täytyy odottaa että ottelut pelataan, pidentäen turnauksen kestoa noin tunnilla-puolellatoista. Streamia voi seurata osoitteessa http://www.twitch.tv/olodyn

Ja tietenkin jokaista lukijaamme kannustetaan ottamaan osaa turnauksiin, ne löytyvät kaikki osoitteesta http://tms.hearthstone.fi/