Koulujen välinen Gameskills turnaus julkaistu

Haapajärvellä järjestetään ensi vuoden alkupuolella 2. asteen koulutustasolla olevien oppilaiden välinen turnaus. Turnauksessa otellaan koulujenvälisestä mestaruudesta ja jaossa voittajille on mukavat 800 euroa. Vuoden 2016 turnaus on rajattu vain Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien ammattiopistoille ja lukioille, mutta jatkossa saatetaan nähdä kansallista tasoa.

Gameskills-turnaus on järjestetty jo kerran aikaisemminkin historiassa, mutta tällä kertaa mukana on tukemassa isompi taustaorganisaatio joka on mahdollistanut ison turnauskouluvalikoiman. Tällä kertaa järjestetään avoimet karsinnat joulu- ja tammikuussa ja turnaus kulminoituu lauantaina 23.1.2016 – n. klo 12-22. Pääturnauksessa tullaan kuulemaan äänessä Insomnioilta tuttua selostajakaksikkoa, Markus “Olodyn” Koskivirtaa sekä Teemu “Nikneim” Oja-Lipastia.

Jokainen kynnelle kykenevä lukemaan lisää osoitteesta http://kecesp.fi/gameskills/ ja hakemaan osaksi karsintoja. Turnauksen finaali lupaa hyvän ylläpidon jokaiselle mukaan päässeelle. Turnauksen menoja voi seurata myös Twitterissä sekä Facebookissa.

Lähde: Kecesp