Kooste SM-kisojen infoista

Missasitko alkuperäisen ilmoituksen eSM-kilpailuista? Ei hätää, koostimme sivustolle kattavan listan siitä mitä on tarjolla. Voittajalle luvassa maineen ja mammonan lisäksi nyt myös matka Jakartaan edustamaan Suomea.

Suomen Elektronisen Urheilun Liitto yhteistyössä Peliliiga Oy:n kanssa järjestää ensimmäiset viralliset eSM-kisat toukokuun lopusta alkaen. Turnaus huipentuu Assembly Summer -tapahtumassa järjestettävään finaaliin ja siihen kuuluu useita vaiheita ennen tätä. Turnauksen voittaja lähtee uusimman tiedon mukaan Assyilta vielä eteenpäin sekä pohjoismaiden mestaruuskisoihin että Jakartaan, kansainvälisen elektronisen urheilun liiton MM-kisoihin lokakuussa. Peleinä toimivat Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft II sekä tietysti meidän oma Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Turnauksessa on yhteensä jaossa 5000€, joka tekee siitä suurimman Suomessa koskaan järjestetyn turnauksen vain suomalaisille pelaajille. Formaattina toimii Standard Double Elimination BO5 pudotuspelit kaikkialla paitsi finaaleissa. Osallistuminen on avoin kaikille, jotka ovat hankkineet itselleen SEULin pelaajalisenssin. Lisenssi maksaa 20€ ja oikeuttaa osallistumaan kaikkiin turnauksen karsintoihin. Turnauksiin voi ilmoittautua täältä.

Karsintoja järjestetään 8 kappaletta ja niistä voi edetä osakilpailuihin, joiden finaalit pelataan livenä Vierumäellä, Scandic Hotellin tiloissa. Osakilpailujen voittajat etenevät Assembly Summer -tapahtumaan finaaliotteluun. Täten kaksi parasta ottelevat siis elokuussa Helsingissä, voittajan mennessä jatkoon pohjoismaiden mestaruuskisoihin ja IeSF:n kisoihin Jakartaan.

Onnea jokaiselle yrittäjälle, paras voittakoon.

Lähde: SEUL & eSM