Kooste Blizzconin annista

Sen lisäksi, että saimme viikonloppuna tietää Hearthstone Championship Tour -kisojen voittajan, tarjosi Blizzcon uuden korttilaajennuksen sekä runsaasti uutta tietoa. Teimme yleisöä helpottaaksemme paketin, jossa olennaisimmat asiat kaikki yhdessä.

Elektronisen urheilun puolelta voittajaksi nousi Venäjän Pavel “Pavel” Beltyukov, joka voitti finaalissa Ukrainan Artem “DrHippi” Kravetsin. Finaali oli siis puhtaasti Euroopan alueen sisäinen, voitto meni oikealle alueelle. Pavel sai tunnettuutta koko pudotuspelivaiheessa erinomaisista Babbling Bookeistaan, jotka tuntuivat antavan miehelle aina sen oikean spellin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voittaja sai ikuisen kunnian lisäksi mukaansa 250,000 dollaria kotiinvietäväksi viikonlopun töistä.

Seuraava lisäosa johdattelee meidät joulukuun alussa (jo ennalta teasattuun) Gadgetzaniin! Lisäosan logo ja introvideo löytyvät alta:

mean-streets-of-gadgetzan

Lisäosa tuo mukanaan 132 uutta korttia, mutta ehkä sitäkin merkittävämpänä uudistuksena Gadgetzan tuo mukanaan multi-class kortteja. Jatkossa Paladinit, Warriorit sekä Hunterit kuuluvat samaan Grimy Goons perheeseen, Druidit, Shamaanit ja Roguet ovat osa Jade Lotus -klaania ja Maget, Priestit sekä Warlockit kohtaavat Kabalin saleissa. Käytännössä siis kortit ovat neutraaleja, joita voi lisätä vain noihin tiettyjen luokkien pakkoihin.

Kaikki 34 paljastettua korttia löytyvät HearthPwnin sivuilta, kannattaa käydä vakoilemassa. Selvennyksenä Standardiin, nämä kortit eivät tule vielä rotatoimaan mitään settejä pois. Se tapahtuu vasta ensi vuoden ekan setin aikana.

Tapahtuman aikana pidetystä kysymys ja vastaus -sessiosta esillenostettavia asioita ovat:

  • Yhtään uutta classia ei tulla lisäämään peliin ainakaan lähiaikoina
  • Midrange shamaani oli aikaisemmin 57% voittotasolla, mutta nerffien jälkeen se on tippunut 50-55% luokille. Toimituksen mielestä pakka on silti edelleen aivan liian vahva
  • Jokaiselle classille on tarkoitus saada vaihtoehtoinen skini
  • Gadgetzanissa tulee vähemmän random-kortteja (JES! -toim. huom)
  • Co-op sisältöä pitäisi tulla jatkossa enemmän, ehkä myös raidibosseja joskus
  • Jatkossa kausien resetit eivät välttämättä ole niin jyrkkiä kuin nykyisin, saatat saada alkuun paremman rankin
  • Turnausmoodi on edelleen jossain kaukana poissa ;_;

Näillä eväillä suuntaamme siis ensi kevääseen ja toivomme että Gadgetzan tuo tarpeeksi uutta verta metaan sitä ennen.

Lähteet: Blizzard, Blizzard sekä HearthPwn