Knights of the Frozen Throne julkaistu

Jos olet elänyt tynnyrissä Hearthstonen suhteen, olet saattanut missata uusimman lisäosan julkaisun. Kun loggaat sisään nyt (ennen lokakuun loppua), saat kolme ilmaista pakkaa uudesta lisäosasta sekä siihen kuuluvat prologin sekä miniseikkailun ilmaiseksi. Nyt kannattaa siis käynnistellä peli takaisin naftaliinista ja pistää ranttaliksi uusien epäkuolleiden korttien voimalla. Lisää tietoja tarkemmin alta.

Blizzard tietysti julkaisi oman kokoelmansa olennaisimmista ominaisuuksista omilla sivuillaan. Lisäosa sisältää yhteensä 135 uutta korttia. Vaikka Death Knighteista ei tehty omaa luokkaansa niin nyt ne kuitenkin ovat osana peliä. Nimittäin jokaisella hahmoluokalla on mahdollisuus muuttua DK:ksi luokkakohtaisella legendary-kortillaan.

Uutena mekaniikkana peliin lisättiin Lifesteal, eli tekemäsi vahinko parantaa suoraan sankariasi. Teemaan sopivasti myös monissa korteissa on Deathrattle-efektejä. Tämän lisäksi kokonainen miniseikkailu julkaistaan ilmaiseksi pelin ensimmäisten viikkojen aikana. Miniseikkailun alussa saa käytännössä ilmaisen legendary-kortin, joka on taatusti yksi pelin yhdeksästä death knightista. Sen jälkeen jokaisen erillisen siiven taltuttamalla saa yhden ilmaisen pakan.

Kaikki kortit voi lukea kätevästi HearthPwnin galleriasta.

P.S. Haluatko nähdä turnaustoimintaa uudella lisäosalla? Suomalaiset järkkäävät huomisesta eteenpäin Prohouse-Taiston, jossa voi seurata aivan uutta metaa 2v2-turnausformaatilla. Lisää tietoa järjestäjien twiitistä.

Lähde: Blizzard