Kaikki tulevan lisäosan kortit julkaistu

Whispers of the Old Godsin eilisen stream-lähetyksen jälkeen on julkistettu kaikki loput lisäosan kortit Hearthstonen facebook-sivuilla. Jokaisella on siis 4 päivää aikaa teoretisoida tulevat pakat ja alkaa jo miettimään miltä Standard tulee näyttämään. Ja niin, jokainen saa 13 ilmaista pakkaa uutta lisäosaa hyvin pienellä pelaamisella.

Eilisen lähetyksen aikana Dan “Frodan” Chou sekä Ben Brode pelasivat useita hauskoja pakkoja ja otteluita yhtä Hearthstonen kehittäjää, Dean “Iksar” Aiyalaa vastaan. Streamissa nähtiin ainakin C’Thun Priest, Rogue sekä Druid. Eli suuret muinaiset olivat isossa roolissa. Niiden lisäksi streamin aikana julkaistiin useita uusia kortteja ja lähetyksen jälkeen kaikki loput fabo-albumina.

Monen mielestä parempi tapa selata kortteja ja käyttää työkaluja on HearthPwnin sivusto, joka on koostanut kaikki kortit hyvin hienosti omalla sivullaan. HearthPwnista voi myös katsoa eilisen lähetyksen VODin ja simuloida uusien pakkojen avaamista.

Ben Brode myös paljasti lähetyksen aikana että jokainen joka loggaa sisään lisäosan julkaisun aikana saa heti ilmaiseksi muutaman kortin sekä 3 pakkaa. Sen lisäksi kaksi questia tulevat saataville, joissa pitää pelata Standardia ja voittaa yhteensä 10 peliä. Tästä suorituksesta saa itselleen yhteensä 10 pakkaa, viiden pakan satseissa. Paljon ilmaista kivaa säästetyn kullan ja ennakko-oston lisäksi, toimitus tykkää <3.

Lähde: HS FB