Kaikki Karazhanin kortit julkaistiin viikonlopun aikana

11.8. julkaistava One Night in Karazhan -seikkailulisäosa tiedetään nyt läpikotaisin. Jokainen kortti on julkaistu viikonlopun aikana teoreetikkojen iloksi. Jokainen voi siis nyt odotellessa käydä katsomaan mitä kortteja haluaisi omiin pakkoihinsa lisätä.

Kortteja tulee olemaan yhteensä 45 kappaletta. Jokaiselle hahmoluokalle tulee 3 uniikkia korttia, loput ovat neutraaleja. Legendaarisia kortteja näistä on 5 kappaletta, kaikki neutraaleja. Isoin pettymys etukäteen tuntuu olevan Priest, joka ei saa juuri mitään merkittävää itselleen ja luokan tila tuntuu vielä huononevan entisestään. Myös maagin tehokas common-tason kortti vahvistaa luokan entisestään hallitsevaa asemaa Areenalla.

Lisäosa tullaan julkaisemaan yksi osa kerrallaan. Joka viikko julkaistaan yksi lisäsiipi, alussa saamme siis vain ilmaisen introtaistelun sekä yhden alkusiiven. Alussa jokainen saa ilmaiseksi Enchanted Ravenin sekä Firelands Portalin, kunhan voittaa introtaistelun. Muut palkinnot ovat vielä epävarmoja, paitsi että Moroes tulee ensimmäisellä viikolla tarjolle.

Kaikista muista uusista korteista erityismaininnan arvoisia ovat neutraali asekortti, joka sopii erityisen hyvin spell-pohjaisille luokille. Ase tulee 8 manan legendarysta, Medivhista.

Atieshin kaverina voidaan mainita Barnes, jonka avulla nähdään yksi harvinaislaatuinen efekti, jolla haetaan kortti pakasta kesken pelin. Tai ei varsinaisesti haeta pois, tehdään vain kopio. Kenelle kelpaa 1/1 Malygos?

Lisäosa tulee maksamaan 18 euroa ja ensimmäisen viikon aikana ostaville tulee kaupan päälle uniikki korttitausta. Kaikki loput kortit pääsee vakoilemaan helposti lähdelinkin takaa.

Lähde: HearthPwn