Insomnian pro-turnauksen kutsut auki

Verkkopelitapahtuma Insomnia pelataan 22.-25.10.2015 Porin Karhuhallissa. Tapahtumassa on historiallisen suuri 1000 konepaikan sisäänotto sekä meitä HS-kansaa ilahduttavasti myös non-BYOC (eli Pro) turnaus. Turnaukseen voi kuka tahansa hakea kutsua ennen 31.8.2015. Kaikki lisätiedot tästä uutisesta.

Tärkeimmät ensiksi: Kutsua voi hakea tämän sivun kautta. Hakemuksen jätettyäsi joudut odottelemaan muutaman päivän että syyskuu alkaa ja tapahtuman järjestäjät ottavat sinuun yhteyttä. Jos siis olet nouseva tähti (tai jo ennestään tuttu/tuntematon naama), niin nyt ehdottomasti kannattaa lähteä Poriin osoittamaan taitosi.

Turnauksessa palkintopottina on muikeat 1000€ ja siihen tulee ottamaan osaa 8 kutsuttua pelaajaa sekä 8 pelaajaa karsinnoista. Jos meriittisi eivät riitä saamaan suoraa kutsua on sinulla siis vielä hyvä mahdollisuus päästä paikan päälle pelaamalla hyvin karsinnassa. Osallistumismaksu on hyvin edukas 25€.

Turnaus järjestetään yhteistyössä Hearthstone.fi:n kanssa ja sen tulee adminoimaan Markus “Olodyn” Koskivirta. Tapahtumassa järjestetään myös StarCraft II sekä Counter-Strike: Global Offensive turnaus Pro-tasolla.

Lähde: Insomnia