Insomnia XVII:n lohkot julkaistu

Tulevana viikonloppuna (23.-24.10.2015) pelattava Insomnia XVII Hearthstone Non-BYOC turnaus Porissa on julkaissut pelaajalohkot. 16 pelaajaa on jaettu neljään lohkoon. Jokaisesta lohkosta löytyy kaksi kutsuttua pelaajaa sekä kaksi karsinnoista läpi päässyttä.

Pelaajakaarti on suomalaisittain vakuuttava: Paikalle saapuu niin koko RCTIC eSportsin rosteri kuin kansainvälisissä tiimeissä pelaavia. Ainoa merkittävä puuttuva nimi on Janne “Savjz” Mikkonen. Mikkosen puuttuminen on ymmärrettävää, turnauksen palkintopotin ollessa yhteensä 1000€. Tästä summasta lohkeaa voittajalle 500, toiselle 250 ja kolmannelle sekä neljännelle pelaajalle 125 euroa.

Kaikki 4 lohkoa voi käydä itse kurkkaamassa suoraan osoitteessa https://tournaments.insomnia.fi/tournaments/hearthstone/groups/index

Ennakkosuosikkien joukosta voidaan nostaa esiin Suomea tulevissa IeSF:n MM-kisoissa edustava RCTIC eSportsin Antti “Kufdon” Lammi sekä viime aikoina uuteen huomattavaan kansainväliseen joukkueeseen liittynyt ManaLightin Juho “Ersee” Hyödynmaa. Pelaajien suorituksia voi seurata viikonlopun aikana osoitteessa http://www.twitch.tv/insomnia_hs ja hearthstone.fi tulee tekemään turnauksesta vielä kattavamman seurantaoppaan.

Lähde: Insomnia