Huomenna Helsingin Stone’sissa Fireside Gathering

Huomenna 22.4.2017 järjestetään pääkaupunkiseudulla jopa kaksi Fireside Gatheringia. Näistä toinen on osa virallista Tavern Hero -circuittia ja järjestetään Helsingin Stone’s -ravintolassa klo 14 alkaen. Turnauksen osallistujapaikat ovat jo valitettavasti täynnä, mutta paikalle kannattaa silti saapua. Tästä uutisesta oleelliset lisätiedot.

Tapahtuman omilta sivuilta kuvaus: “Tapahtuman tavoitteena on saattaa elektronisesta kortin lätkinnästä kiinnostuneet saman pöydän ja oman tuopin ääreen. Tarjolla on mukavaa tekemistä hyvässä seurassa hienojen oluiden kera.” Ainakin toimitus lähtisi paikalle jos asuisi pääkaupunkiseudulla. Paikalla on nimittäin myös useampia Hearthstonen pro-scenen tutuista naamoista. Ainakin Aleksi “Wampie” Majander ja ENCE eSportsin Antti “Kufdon” Lammi saapuvat paikalle ottamaan osaa Tavern Hero-kisoihin. Mukaan kannattaa varata oma laite, jolla voi pelata HS:ää. Lisää tietoja tapahtumasta saatavilla heidän FB-tapahtumasivultaan.

Samana päivänä klo 15 eteenpäin tarjolla myös Espoossa Ison Omenan Kirjastolla jo viidettä kertaa järjestettä FSG. Jos tykkää rennommasta (ja alkoholittomasta) ympäristöstä, on Espoo parempi kohde. Täällä ei myöskään tarvitse kilpailla niin tosissaan kuin Tavern Hero -hommissa.

Lähde: Blizzard ja Facebook