Helsinki.gg:n pelaajat julkaistu

Viikon päästä pelattavan Helsinki.gg:n Druid of the Web -turnauksen Hearthstone-pelaajat on nyt julkaistu. Lauantaina 23.5. klo 12 käynnistyvän tapahtuman pelaajalista on näyttävä kokoelma Suomen parhaimmistoa. Tarkemmat tiedot uutisessa.

Osanottajalista näyttää tältä:

  • Aleksi “Wampie” Majander (RCTIC eSports)
  • Ville “MortalP” Lepistö
  • Ville “Keppada” Pääkkö
  • Antti-Veikko “Torso” Reunanen

Näistä pelaajista eniten kansainvälistä mainetta on niittänyt Aleksi “Wampie” Majander. Hän on osallistunut sekä Azerbaidjanin Bakussa järjestettyyn IeSF:n MM-kisaan, että DreamHack Bucharestiin. Tämän lisäksi hän oli Janne “Savjz” Mikkosen kanssa ainoa suomalainen joka meni lohkovaiheesta jatkoon Assembly Winter 2015 HS Pro -turnauksessa. Viimeaikaisista saavutuksista voidaan mainita miehen omistama #1 sijoitus StriveWiren turnaushistoriassa. Hän myös edustaa suomalaista eSports-organisaatiota, RCTIC eSportsia, josta voit lukea enemmän osoitteessa http://www.rctic.org/.

Ville “MortalP” Lepistö on puolestaan uusi tulija Suomen HS-skenessä. Mies osoitti vakuuttavia otteita Lantrek 2015 HS Pro-turnauksessa, riippumatta tippumisestaan pois pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Tunnettu hyvästä meta-analyysistään ja vahvasta kyvystä suoriutua live-tilanteessa. Tulee myös osallistumaan Nvidian Pro/Am-turnauksessa pudotuspelivaiheeseen.

Ville “Keppada” Pääkkö on ehkä parhaiten tunnettu “ikuinen kolmonen”. Nuohottuaan ensin online-turnauksissa kolmossijoja lukemattoman määrän, saapui hän Tampereelle Lantrek 2015 -tapahtumaan suuret toiveet mukanaan. Valitettavasti historia toisti itseään ja hän poistui paikalta pronssi kaulassaan. Turnauksen pohjoisin pelaaja saapuu paikalle Jyväskylästä, saa nähdä vaikuttaako matkaväsymys suorituskykyyn ja onnistuuko mies vihdoinkin voittamaan kolmossijojen kirouksen. Turnausmenestyksensä lisäksi Ville on viihtynyt top 100 sijoituksilla rankedissa joka kaudella jolla on sinne saakka pelannut.

Jäljelle jää vielä Antti “Torso” Reunanen. Sijoituttuaan sekä Assemblyn että Lantrekin pro-turnauksissa kutsuttujen joukkoon, on mies pelannut Hearthstonea hieman vähemmän. Tauostaan huolimatta on Reunanen selkeä musta hevonen ja voi yllättää kokeneemmat pelaajat tunnetusti epätavallisilla pakkavalinnoillaan. Riskinotto voi kannattaa tai laueta omille silmille, se jää nähtäväksi.

Helsinki.gg -ohjelma lauantaina 23.5.
Druid of the Web -turnaus pelataan Helsinki.gg -tapahtumassa limittäin Fraktio plays Starcraft II kanssa. Eli kumpikin turnaus lähetetään samalta kanavalta. Lähetys alkaa klo 12:00 ja ottelut käydään alla olevassa järjestyksessä.

12:00 Lähetys alkaa
SC2 Semifinaali 1
SC2 Semifinaali 2
HS Semifinaali 1
HS Semifinaali 2
SC2 Pronssiottelu
SC2 Finaali
HS Finaali

Lähde: Helsinki.gg