Helsinki.GG tulee taas!

Noin puolentoista kuukauden päästä saamme jälleen ihastella suomalaisten omaa housecuppia kun Helsinki.GG GL HF valtaa toimistotalon Helsingin keskustassa 28.5.2016. Toista kertaa järjestettävä tapahtuma noudattaa samoja linjoja kuin viimeksi, hieman isompana ja parempana tottakai.

Kuten viimeksi, tapahtumassa pelataan niin Starcraft II:ta kuin Hearthstoneakin. Meitä tietysti kiinnostaa HS enempi, joten siitä tiukka paketti faktaa alla:

Nimi: Druid of the Web 2.0
Osallistujat: 8 pelaajaa joista 6 kutsuilla ja 2 karsinnoista
Karsinnat: ?.5.2016, lisää tietoa myöhemmin

Turnausta voi seurata tällä kertaa kahdesta eri tuutista, nimittäin vanhan tutun helsinkigg-kanavan lisäksi Twitchiin tulee ilmestymään B-lähetys, jossa ote on hieman rennompaa ja samalla sisältöä saadaan katsojille ulos moninkertaisesti. Lähetystä tulevat juontamaan niin pelaajat kuin Suomi-HS-skenen tunnetut selostajat. Lähetys alkaa klo 12 ja loppunee jossain kymmenen aikoihin illalla. Tästä vielä lisää tietoja myöhemmin.

Starcraft II turnaus tunnetaan nimellä Fraktio SC2 A-move ja sen turnausrakenne noudattelee samaa kaavaa kuin Hearthstonenkin. Single Elimination pudotuspelit (HS 2xBO5, BO7 finaali, SCII BO3, BO5, BO7). HS:n osalta pelit tullaan pelaamaan Conquest One Ban, finaalissa mukana yksi pakkapalautus. Lisää tietoja Starcraftin yksityiskohdista voi lukea suoraan Suomen SCII-yhteisön sivuilta.

Kun haluat vielä lisää tietoja, liity mukaan FB-tapahtumaamme ja saat uutiset aina ensimmäisten joukossa.

PÄIVITYS: Karsintojen päivämäärää ollaan vielä muuttamassa johtuen päällekkäisyydestä suomalaisen tapahtuman kanssa.

Lähde: Helsinki.gg