Helsinki.gg pelitapahtuma 23.5.

Toukokuun 23. päivä Helsingin Pasilassa järjestetään pelitapahtuma Helsinki.gg. Ohjelmassa on StarCraft II ja Hearthstone-turnaukset ja oheistoimintaa pelaajille sekä tilaisuuden vieraille. Tapahtuma on yksityinen, joten mukaan pääsee vain kutsulla. Tarjolla on kuitenkin suora internet-lähetys, josta tapahtumaa voi seurata. Turnausten pelaajia tai palkintoja ei ole vielä julkaistu.

Helsinki.gg:n kotisivut kertovat tapahtuman pyrkivän olemaan “yhtä aikaa yhteisöllinen, kilpailullinen, rento ja viihdyttävä”. Pelitapahtuman kuvaus muistuttaa suuresti saksalaisen Dennis “Take” Gehlenin järjestämiä HomeStory Cup ja SeatStory Cup -tapahtumia. Tapahtumapaikkana tosin ei ole asuintalo Kölnissä vaan suomalaisten ohjelmistoyritysten Druidin ja Fraktion yhteinen toimisto Pasilassa.

Tapahtuma järjestetään yhdessä StarCraft2.fi– ja Hearthstone.fi-yhteisöjen ja Druidin ja Fraktion kanssa. Kaikki osapuolet ovat olleet tiiviisti mukana tapahtuman kehittämisessä alusta saakka. Tilaisuus kokoaa yhteen peliyhteisöjen järjestäjiä ja muita aktiivisia jäseniä. Lähetyksessä nähtävät vieraat julkaistaan lähiviikkoina.

Tapahtumassa pelattava Fraktio plays StarCraft II -kutsuturnaus käsittää neljä pelaajaa, jotka ottelevat keskenään pudotuspeleissä. Pelinä on Heart of the Swarm. Hearthstone-turnaus on nimeltään Druid of the Web, jossa on myös neljä kutsuttua kisaajaa. Pelaajat ja palkinnot julkaistaan myöhemmin. Pienet turnauskoot selittyvät sillä, että molemmat pelit lähetetään samalta kanavalta ja ensimmäinen tapahtuma on koeponnistus Suomessa uudenlaiseen konseptiin.

Seuraa tapahtumaa: Helsinki.gg Twitter & Helsinki.gg Facebook.

Lähde: Helsinki.gg