Hearthstoneen uusi pelimuoto

Eilen illalla julkaistiin Blizzardin toimesta lisää tietoja tulevasta 2.7 patchista. Patchin mukana peliin tulee täysin uusi pelimuoto sekä 3 uutta skiniä. Näiden lisäksi mukaan mahtuu kustomointivaihtoehtoja lisäävät valikot.

Uusi pelimuoto tulee olemaan neljäntenä nappina kolmen olemassaolevan alla. Pelimuoto tulee olemaan avoin niin yksinpelaamiseen kuin kavereiden haastamiseen. Ainakin aluksi muoto ei maksa mitään ja sen pelaamisesta voittaa yhden pakan viikossa, kunhan voittaa edes yhden matsin.

Kolmesta skinistä Magni Bronzebeard julkaistiin jo aikaisemmin, muut vaihtoehtoiset skinit ovat Alleria Windrunner Hunterille sekä Prophet Medivh maagille. Viimeiset kaksi eivät ole virallisesti vahvistettuja, mutta vuodetut korttitaustat vihjaavat niihin sen verran vahvasti että uskallamme julkaista nimet. Skinipaketit tulevat maksamaan 8,99€ per sankari.

Brawlaamisesta voidaan koostaa vielä seuraavat faktat:

  • Jokainen haaste kestää n. viikon. Haasteet voivat olla valmiiksi customoituja pakkoja tai joitain rajoituksia tuovia vaihtoehtoja.
  • Brawliin pääsee mukaan kunhan pelaajalla on vähintään yksi level 20 sankari
  • Brawlatessa voit käyttää ainoastaan oman kokoelmasi kortteja kustomointiin
  • Brawleissa voi suorittaa questit
  • Mahdollista saada “loputon” määrä voittoja, voittomäärät näytetään ja järjestelmä yrittää parittaa samantasoisia keskenään
  • Peleistä saa 10g jokaista kolmea voittoa kohden, jakaen saman 100g maksimin kuin ranked-palkinnot

Kaiken tämän lisäksi Ben Brode on vahvistanut Twitterissä että uusia pakkaslotteja suunnitellaan peliin, hurraa!

Lähde: Blizzard