Hearthstone Global Games on saanut pelaajansa

Hearthstone.fi on saanut tietoonsa melkein kaikki Suomesta tulevaan Global Gamesiin kutsutut pelaajat. Blizzard on myös itse vahvistanut lähettäneensä kaikki kutsut ja koostimme samalla vaivalla tietopakettia tulevasta kansallisesta edustusmahdollisuudesta.

Blizzard julkisti 2.2.2017 tulevista Hearthstone Global Gameseista lyhyen tietopaketin. Jutussa kerrottiin tarkemmin siitä, miten tulevaisuudessa HS:ää tullaan pelaamaan virallisen HCT-tourin lisäksi maajoukkueissa. Pelissä on 300,000 dollaria ja ikuinen ylpeys siitä, että sai edustaa Suomea. Edustuspaikan saa joukkueen kapteenina eniten pisteitä kerännyt pelaaja (joko Janne “Janetzky” Aho tai ENCE eSportsin Mika “Creapz” Tuovila) sekä kolme muuta pelaajaa yleisöäänestyksen perusteella. Turnauksen formaatista kannattaa lukea lisää alkuperäisestä jutusta, mutta olemme saaneet tietoomme seitsemän kahdeksasta kutsun saaneesta pelaajasta. Näistä kahdeksasta yhteisö siis äänestää kolme jatkoon kapteenin kaveriksi. Nimilista kutsutuista Tuovilan ja Ahon lisäksi löytyy alta:

  • Antti “Kufdon” Lammi
  • Sauli “Zumpp” Rinta-aho
  • Robin “NoRage” Sjölund
  • Juho “Ersee” Hyödynmaa
  • Antti “Bezikki” Niiranen

Tätä seitsikkoa voidaan spekuloida täydennettäväksi esim. Janne “Savjz” Mikkolalla ja viimeinen spotti voi olla esim. ladderpisteitä tahkonneella pelaajalla, jota ei aiemmin tunneta.

GosuGamers on myös tehnyt hyvän analyysin siitä, mitä miehemme saavat maailmalta vastaansa. Erityisesti Saksassa on järjetön kilpailu neljästä paikastaan.

Lähde: Blizzard