Hearthstone.fi striimitiimi sai uuden lisäyksen

Jotkut lukijoistamme saattavatkin jo tietää, että hearthstone.fi ylläpitää myös twitch.tv-alustalla striimitiimiä. Tiimin jäseniksi ovat päässeet harvat ja valitut, tunnetusti laadukasta ja luotettavaa sisältöä tuottaneet lähettäjät. Tänään voimme ilolla julkaista uuden lisäyksen tiimiimme!

Uusin tulijamme on Alexi “TokiL” Laine. Mies on osoittanut pelillisen pätevyytensä jo monessa muussakin pelissä tätä ennen (mm. Heroes of the Storm ja League of Legends) ja on asettanut tavoitteekseen tulevat HCT-playoffit. Mikä hänestä tekee paikan arvoisen suhteellisen lyhyen lähetysuran jälkeen Hearthstonen parissa on miehen esimerkillinen asennoituminen pelaamiseensa. Alexin katsominen on niin perheystävällistä kuin miellyttävääkin, voimasanojen jäädessä suorituksesta pääasiallisesti pois. Ja tietysti normaalisti legendassa sadan parhaan joukossa roikkuminen ei ainakaan haittaa menestystä.

Miehellä itsellään oli julkistuksesta seuraavaa sanottavaa:
“Olen iloinen saadessani tämän mahdollisuuden liittyä pitkäaikaisten lähettäjien seuraan. Ihmiset skenen sisällä ovat antaneet minulle poikkeuksellisen hyvän vastaanoton ja paljon positiivista palautetta tekemisestä.”

TokiLin kanavan löydät tietysti myös suoraan twitchistä.