Hearthstone.fi

Hearthstone.fi julkaistu!

Voimme pitkän odottelun jälkeen vihdoin todeta, että Hearthstonen suomalaisen yhteisön yhteinen portaali on nähnyt päivänvalon! Jatkossa tulemme julkaisemaan yhteisön luomia artikkeleita, oppaita ja uutisia. Foorumillamme voit myös keskustella muiden suomalaisten pelaajien kanssa kaikesta peliin liittyvästä.

Sivuston rakenne on vielä tässä vaiheessa vaillinainen, tulevaisuudessa sivusto on mm. tarkoitus järjestää omia turnauksiaan ja mahdollistaa pelaajien välinen ranking-järjestelmä, mutta päätoiminnallisuus on saatu jo aikaiseksi. Olemme erittäin tyytyväisiä sivuston julkaisuun juuri Assemblyjen alla, jossa järjestetään tämän vuoden suurin suomalainen Hearhstone-turnaus. Tästä turnauksesta vielä lisää tietoa toisessa uutisessamme.

Sivuston pääasiallinen sisältö on helposti selattavissa yläreunan napeista. Jos teillä on mitään kehitysehdotuksia tai mahdollisesti halua tuottaa lisäsisältöä sivustolle, käykää tarkistamassa yhteystiedot-osiosta osoitteet jonne voitte laittaa sisältöä tulemaan tai klikatkaa itsenne foorumille lukemaan ohjeita. Foorumille kannattaa rekisteröityä ensimmäisten joukossa, suoritamme ensimmäisen kuukauden aikana rekisteröityneiden kesken arvonnan! Huomatkaa että jos rekisteröidytte foorumille enemmän kuin yhden kerran, ette voi osallistua arvontaan ja suljemme ylimääräiset tilit huijauksen estämiseksi. Älkää olko siis tuhmia.

Sivustolle on tulossa lähiaikoina muutamia artikkeleja ja odotamme innolla lisää sisältöä suomalaisilta hearthstone-pelaajilta. Vaikka et olisikaan Savjz:in tasoinen kansainvälinen julkkis tai Wampien kaltainen ammattilaispelaaja, otamme silti mielellämme vastaan mahdollisia oppaita suomeksi (esim. Naxxramasin bossien kaatamiseen). Melkein kaikki mahdolliset aiheet HS:ään liittyen ovat sivustolle vain eteenpäin. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan sivustolle aktiivisemmin, liity ircissä QuakeNetin kanavalle #hearthstone.fi ja pistä yksityisviestiä kanavan operaattoreille.

Hearthstone-terveisin,

Markus “Olodyn” Koskivirta, yksi sivuston perustajajäsenistä