Hearthstone.fi järjestää Spring Qualifierit Suomessa

Blizzard on julkistanut nyt jo vähän aikaa työn alla olleen Suomen oman Spring Qualifier -tapahtuman. Tämä tarkoittaa sitä, että 13.-15.5.2016 jokaisella suomalaisella HCT-pisteiden 128 parhaan joukkoon sijoittuneella pelaajalla on mahdollisuus osallistua MM-kisojen karsintaan omalla maaperällä. Turnaus pelataan PoroCon-tapahtuman yhteydessä.

Tiivis paketti tiedoista heti alkuun:

  • Aika: 13. – 15. toukokuuta
  • Paikka: PoroConKattilahalli, Helsinki
  • Perjantai, 13. toukokuuta: Tavern Hero Tournament, kaikille Tavern Hero -turnauksen voittajille avoin esikarsinta
  • Lauantai & sunnuntai, 14.-15. toukokuuta: Spring Preliminary, Euroopan 128 parhaalle pelaajalle avoin karsinta MM-kisoihin
  • Lisää tietoa: Blizzardin blogi

Tapahtumassa on luonnollisesti myös mukana paljon muuta kuin pelkkää virallista turnaustoimintaa. Jokainen paikalle saapuva ja sivutapahtumiin osallistuva saa omalle battle.net tililleen jotain varsin uniikkia kivaa. Sekä tietysti kisoissa voi voittaa itselleen tuotepalkintoja sekä ikuisen kateuden muilta paikallaolijoilta. Tapahtumassa tulee myös olemaan erillinen seurantamahdollisuus streamille, jossa pelejä näytetään. Joten jos ei itseä huvita pelata niin paikalle kannattaa tulla jo pelkästään seuraamisen ja sosiaalisuuden vuoksi. PoroCon tarjoaa myös paljon muuta kivaa seurattavaa, mm. eri korttipelien SM-kisoja sekä monta muuta samanmielistä pelien harrastajaa yhden katon alla.

Turnausta voi seurata paikallisesti PoroConin sivuilta, sekä Hearthstone.fi:n sosiaalisessa mediassa. Jokainen joka miettii paikalletuloa voi lisätä itsensä suoraan tapahtuman omalle FB-sivuille ja taata siten ettei mikään tieto jää saamatta.

Niille, jotka eivät välttämättä tiedä mistä tässä on kyse, seuraa lyhyt kertaus HS:n MM-kisojen rakenteesta kuvan muodossa:

HS World Champs chart 2016

Lyhyesti sanottuna vuosi jakautuu kolmeen eri kauteen, joissa jokaisessa pelataan 100,000 dollarin potista, sekä pääsystä MM-kisojen finaaliin. Tällä kertaa luvassa on kevätkauden finaalin karsintatapahtuma, joka järjestetään ympäri maailmaa ja Suomi on nyt ensimmäistä kertaa mukana menossa. Lisää MM-kisoista voi lukea suoraan Blizzardin omalta julkistussivulta. 

Tapahtumasta tullaan julkaisemaan lisää tietoja heti kun niitä on saatavilla, kannattaa seurata tiedotustamme.

Lähde: Blizzard