Fraktio

Hearthstone.fi ja Fraktio yhteistyössä Insomnioilla

Hearthstone.fi yhteistyössä Fraktio verkkopalveluiden (https://fraktio.fi/) kanssa boostaavat Porin suurinta LAN-tapahtumaa, Insomniaa.

Hearthstone.fi haluaa kiittää uusinta yhteistyökumppaniaan Fraktiota mahdollisuudesta tarjota porilaisille ystävillemme entistä laadukkaampi Hearthstone-turnaus. Tämä on vasta ensimmäinen askel Fraktiolta kohti yhteistyötä Suomen elektronisen urheilun scenessä, erityisesti Hearthstonen osalta.

Fraktio tuottaa ensiluokkaisia verkkopalveluita pääkaupunkiseudulta käsin ihan koko Suomeen, suosittelemme sivustoon ja heidän töihinsä tutustumista.

Käytännössä tämä tarkoittaa 330€ kokoista palkintopotin kasvatusta ja Fraktion näkyvyyden varmistamista tapahtumassa paikan päällä. Jos ette vielä tiedä mitä teette 23.-26.10. niin nyt kannattaa siirtää nokka kohti Poria katsomaan laadukasta elektronista urheilua. Ja jos olette siinä onnekkaassa porukassa joka ehti ostaa liput tapahtumaan, kiitokset siitä.

Insomnian oman vastaavan uutisen voi lukea http://www.insomnia.fi/2014/10/hearthstonefi-ja-fraktio-mukana-hs-compossa/ ja varsinaiseen tapahtumaan tutustua tietysti suoraan kisan sivulta http://www.insomnia.fi/verkkopelitapahtuma/kilpailut/hearthstone-non-byoc/