HCT Winter-kauden finaalin selviytymisopas

Puolen tunnin päästä (23.3.2017 klo 16.00) alkavassa HCT Winter tourin finaalitapahtumassa Bahamalta pelaavat 16 maailman huippua. Lähetyksessä on luvassa niin korttipaljastuksia tulevasta lisäosasta kuin aivan korkeimman mahdollisen tason Hearthstone-pelaamista. Teimme lukijoitamme helpottaaksemme yksinkertaisen koosteen aikatauluista meiningin seuraamiseksi.

Turnaus itsessään pelataan Conquest BO7 yhdellä bannilla. Mukana on 16 parasta pelaajaa, jotka ovat selvinneet omilta alueiltaan finaalitapahtumaan Bahamalle. 4 pelaajaa Amerikasta, Euroopasta, Aasiasta sekä Kiinasta. Pelaajien pakat ovat nähtävissä Blizzardin omasta ennakkouutisesta, nimeä klikkaamalla. Pelissä on 250,000 dollaria, josta voittajalle lähtee 60,000 sekä paikka Blizzconiin. Panokset ovat siis huikeat. Mukana rahan, kunnian ja Blizzcon-paikan lisäksi on tietysti myös yleisön paineet, sillä pelaajia pystyi äänestämään ennakkoon. Koko turnauksen voittajaa onnistuneesti äänestäneet saavat 4 pakkaa Mean Streets of Gadgetzanista ilmaiseksi.

Pelit tulevat kaikki Blizzardin viralliselta Twitch-kanavalta ja niitä selostaa todella nimekäs joukko ammattilaisia. Koko selostuskaarti on seuraava:

Pienet linnut ovat myös laulaneet, että Suomen Janne “Savjz” Mikkonen on paikan päällä.

Tapahtuman lähetysaikataulu (Suomen aikaa) on seuraava:

  • Torstai 23.3. 16:00 – Lohkot A ja B
  • Perjantai 24.3. 16:00 – Lohkot C ja D
  • Lauantai 25.3. 16:00 – Lohkojen ratkaisevat ottelut ja neljännesfinaalit
  • Sunnuntai 26.3. 19:00 – Semifinaalit sekä finaali

Lähde: Blizzard