HCT Winter 2017 tänä viikonloppuna Lauttasaaressa

Ravintola Casa Maressa pelataan tänä viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin Suomen osakilpailu HCT Winter tourilla. Paikalla ovat perjantaina Tavern Herot ja lauantaina sekä sunnuntaina maan parhaat korttisankarit virallisten HCT-pisteiden mukaan. Joka päivä toimintaa tarjolla klo 12 alkaen iltamyöhään saakka.

Tarjolla paikalle (Gyldenintie 6) saapuville ja osallistuville on uniikin eSports-korttitaustan, Power Coren, lisäksi myös erilaisia pelejä ja muita viihdykkeitä. Mahdollisuus voittaa annetaan perinteisen standard-pelaamisen lisäksi Areenassa sekä Tavern Brawlissa. Jokaista pelimuotoa jokaiselle, vanha mottomme. Tietysti paikalla myös tarjoillaan ruokaa ja juomaa omakustannehintaan, joten nälkä tai jano ei pitäisi päästä yllättämään.

Suomea edustavat perjantaina Tavern Heromme, Aarne “OthalaBor” Pyulze sekä Eero “Finrodas” Sorakunnas. Lauantaina ja sunnuntaina tulille pääsevät 64 parhaan joukkoon HCT-pisteissä sijoittuneet ENCE eSportsin Antti “Kufdon” Lammi ja Mika “Creapz” Tuovila. ENCEn parivaljakon lisäksi huippuina tunkiolla ovat Janne “Janetzky” Aho sekä Sauli “Zumpp” Rinta-aho.

Tulkaahan paikalle kannustamaan pojat voittoon!

PÄIVITYS: OthalaBor valitettavasti tippui pois turnauksesta ensimmäisenä päivänä.