Grail Group julkaisi uuden turnausalustan

Nimellä Grail Quest kulkeva suomalaisen Grail Groupin tekemä uusi turnausalusta tarjoaa aluksi Hearthstonen, League of Legendsin sekä Counter-Strike: Global Offensiven turnauksia. Kyseessä ei ole perinteinen ladder, vaan sen sijaan yritys tarjoaa pientä pääsymaksua vastaan mahdollisuuden kisata yhteisestä potista. Tarjolla on myös ilmaisturnauksia, mutta niistä ei myöskään saa ulos rahapalkintoja.

Grail Groupin Kalle Koskela julkisti tänään alustan. Uuteen sivustoon voi tutustua osoitteessa grail.gg. Tällä hetkellä vähän joka päivälle on tarjolla HS:ää, joten mahdollisuus mittelöön muiden harrastajien kanssa on varsin laaja. Potit vaihtelevat siis nollan ja parin sadan euron väliltä, mahdollistaen jokaiselle omantasoisensa seuran.

Koska kyseessä on varsin uusi alusta, on siinä myös muutamia kummallisuuksia kuten pienet kijroitusvihreet, mutta uskomme niiden korjaantuvan ajan myötä. Luotettavuuden puolesta ainakaan ei ole kysymysmerkkejä, onhan kyseessä suomalainen yritys ja toimijat. Palvelu lupaa myös jatkossa tarjota alustaansa muidenkin käyttöön, kunhan betasta päästään pois.

Lähde: Grail Quest