FEL aloittaa liigatoiminnan 30.5.2016

Nyt keväällä on ilmestynyt Suomen elektronisen urheilun kentälle uusi toimija aloittamaan liigatoimintaa. Finnish eSports League eli FEL on uusi yksityinen kilpailija, joka tarjoaa mahdollisuuden osallistua sekä Hearthstoneen että Counter-Strike: Global Offensiveen pienellä kertaluontoisella kausimaksulla.

Pelit alkavat HS:n osalta 30.5.2016 ja huipentuvat joulukuussa järjestettävään suurfinaaliin. Tarjolla on siis runsas määrä otteluita jokaiselle joka haluaa ottaa osaa. Pelejä pelataan online-turnauksina ja sarjat huipentuvat offline-tapahtumiin. Pelaajien sijoitus liigoissa määräytyy alussa pelattavan sijoitusturnauksen perusteella. Jo pelkästä sijoitusturnauksen voitosta kuittaa itselleen 250 euroa. Ei paha, ottaen huomioon että osallistuminen maksaa kympin.

Tilaa FELin peleissä on 128 pelaajalle, joten kannattaa ostaa oma paikkansa ajoissa jos haluaa varmistaa osallistumisensa. Ilmoittautua voi täältä. Ilmoittautuminen päättyy 29.5.2016 jonka jälkeen pelit alkavat. Turnaukset pyörivät tutulla Conquest-formaatilla ja standard-säännöillä, joten pelin sisäisiä haastejärjestelmiä pystytään käyttämään ongelmitta.

Lähde: FEL