eSM:n toinen osakilpailu pärähtää käyntiin tunnin päästä

Tänään klo kuudelta iltapäivällä voi seurata Suomen huippujen viimeistä mahdollisuutta hommata itselleen paikka eSM:n finaaleihin Assemblyilla. Sen lisäksi että finalisti kruunataan Suomen Mestariksi, pääsee hän myös mukaan pohjoismaiden mestaruuskisoihin sekä edustamaan Suomea IeSF:n MM-kisoissa Indonesiassa myöhemmin tänä vuonna. Paikkaa havittelevat 8 huippua, jotka ovat päässeet läpi karsinnoista.

Turnausta voi seurata samalla lailla kuin viimeksikin Mikael “Threat” Backmanin kanavalta osoitteessa www.twitch.tv/threatii, viime osakilpailun voittajan Juuso “Jupu” Sipiläisen liittyessä seuraan selostamina suomeksi . Lähetys alkaa tänään 28.6.2016 klo 18 Suomen aikaa ja jatkuu kunnes pelit ovat valmiita muiden paitsi kahden parhaan osalta. Varsinaisen osakilpailufinaalin juontajina Vierumäellä toimivat Ville “1mustfall” Tuomisto sekä pelaaja-asiantuntija.

Kilpailun säännöt ovat seuraavat: DE BO5 Standard Ban-Conquest, eli pelaajat tuovat 4 pakkaa, joista yksi bannitaan pois joka kierroksella. Pakkojen määrää ei ole rajoitettu muuten kuin classien osalta siten, että vain yksi pakka per saatavilla oleva class sallitaan. Joka kierroksella siis pickataan ja bannataan aina erikseen. Varsinaisessa finaalissa Vierumäelle formaatti muuttuu hieman, pelin ollessa BO7 recall, eli yhtä pakkaa saa käyttää uudestaan. Tuloksia voi seurata suoraan turnauksen sivuilta.

Tästä osakilpailusta voittaja kuittaa itselleen 500€ tuhannen euron palkintopotista sekä paikan eSM-turnauksen finaaliin Assembly Summer 2016 -tapahtumaan.

Lähde: Peliliiga