Ensi sunnuntaina pelataan Tampereella

Tampereen eSports-klubi järkkää yhteistyössä Suomen pelimuseon kanssa Vapriikissa Hearthstone-turnauksen sunnuntaina 19. maaliskuuta. Pelaajat pääsevät olemaan osana museon päiväohjelmaa ja ottelut selostetaan livenä paikan päällä. Nyt on siis jokaisella mahdollisuus omaan vartin kuuluisuteen, jos ei muuten niin paikallisena legendana.

Tapahtuman omalla FB-sivulla on tarkempaa tietoa kiinnostuneille. Olennaisin tieto osallistumiseen on se, että turnaukseen kannattaa ehdottomasti ilmoittautua etukäteen. Sillä saa ilmaisen sisäänpääsyn päivälle, muutoin joutuu maksamaan täyden pääsylipun hinnan. Säästä siis 12 euroa ja ilmoittaudu ohjeiden mukaisesti hyvissä ajoin.

Pelit alkavat siis 19.3.2017 kello 13 ja turnaus pelataan osanottajamäärästä riippuen BO3/5 joko Double tai Single Eliminationina. Mukaan tarvitset vain oman pelikelpoisen laitteesi (esim. läppäri, kännykkä) ja paljon hyvää pelimieltä.

P.S. Muistutuksena jokaiselle sivuston lukijalle, tänään on myös viimeinen mahdollisuus äänestää HGG-kisoihin Suomen maajoukkuetta. Siitä voit lukea lisää edellisestä uutisestamme.

Lähde: Facebook