Elektronisen urheilun SM-kisat julkaistiin tänään

Tottakai joukossa on myös Hearthstone, tuo herraskaisin peli kaikista. Jokaisella on mahdollisuus osallistua alkuvaiheessa kahteen karsintaan ja hakea kutsua 16 pelaajan ensimmäiseen osakilpailuun, joka järjestetään Vectoramoilla kesäkuun alussa, Oulussa. Jokainen siis kiireenvilkkaa hakemaan itselleen kutsua tai vähintään osallistumaan karsintoihin!

Kisat järjestää useampi taho, mutta kattojärjestönä eSM-lisenssin on myöntänyt Suomen Elektronisen Urheilun Liitto – SEUL ry. Lisää tämän vuoden eSM-kisoista voi lukea liiton keskussivulta osoitteessa http://www.esm.gg/. Tämän vuoden lisenssimaksu on 10 euroa ja sillä saa pääsyn kaikkiin lajeihin, joita on tänä vuonna kahdeksan.

Meitä tietysti kiinnostaa eniten HS, jonka operaattorina toimii ESPORTSM. Heidän sivullaan on kaikki tarkempi tieto turnauksiin osallistumisesta. Pelaajalisenssin lisäksi jokaiselta osallistujalta vaaditaan Suomen kansalaisuutta, vähintään 7 vuoden ikää sekä tietysti hakeutumista peleihin mukaan.

Jokainen voi hakea itselleen kutsua 8 kutsuttavan pelaajan joukkoon. Jos kutsua ei irtoa, voi mukaan päästä olemalla neljän parhaan joukossa kahdessa eri karsinnassa.  Ensimmäiset karsinnat pelataan perjantaina 26.5. ja toiset karsinnat lauantaina 27.5.2017. Osakilpailujen voittajat pääsevät finaalitapahtumaan Assembly Summer 2017 -tapahtumaan. Tarjolla kisoissa on yhteensä 1500 euroa, mutta mikä tärkeämpää pääsevät voittajat hyvin todennäköisesti edustamaan Suomea useammassa kansainvälisessä turnauksessa Suomen Mestarina.

Lähde: ESM