E-sports.fi avasi porttinsa Hearthstone-ladderille.

Uusin yrittäjä suomalaisella kilpapelaamisen saralla, e-sports.fi, on laittanut Hearthstone-pottiin pohjalle 200€. Potti jatkaa jatkossa vain kasvamista, kun pelaajien osallistumismaksuista osa menee suoraan pottiin osallistujille. Tarjolla on siis ladder-tyylinen pelijärjestelmä, jossa pelejä pelataan pyyntöpohjalta omaan tahtiin niin paljon kuin pystyy. Tarkemmat detailit alla.

Ladder-sarja on alkanut jo tämän kuun alussa, mutta vielä on täysin mahdollista osallistua ja voittaa pelejä tarpeeksi, jotta pääsee palkintosijoille. Kolme parasta pelaajaa palkitaan heinäkuun lopussa, jolloin alkaa uusi sarja. Eli ladder kestää aina kuukauden ajan, saman verran kuin pelin sisäinen ladder. Tästä mallista voi vaan saada käteistä pelkkien pisteiden sijaan.

Osallistumismaksu on 4,90€ per kausi, joten hinnan ei pitäisi olla este. Jos ei muuta, saa hyvin turnauspeleistä treeniä kohtuu varmasti itselleen sopivia vastustajia vastaan.

Jos ei halua ottaa ensimmäisiä askeliaan maksullisissa liigoissa, on tarjolla myös ilmainen ladder, josta voi voittaa sisäisiä pisteitä e-sports.fi:n järjestelmään. Näillä pisteillä voi sitten osallistua pro-ladderiin ilmaiseksi. Eli treenaamaan pääsee myös laittamatta penniäkään sisään systeemiin. Jokainen nyt siis kokeilemaan mitä on pitempiaikainen kilpailupelaaminen.

Lähde: E-sports.fi