Draamaa suurimmassa joukkueturnauksessa

TakeTV:n järjestämä Gentlemen Cup on nostattanut aaltoja, sen adminin jäädessä kiinni oman joukkueen perusteettomasta nostamisesta neljän parhaan joukkoon.

Kyseinen joukkue, PkD Gaming, olisi oikealla ja tasaisella pistelaskulla oikeutettu viidenteen sijaan ja neljäs sija kuuluisi vVv Gamingille. vVV Gamingissa pelaa suomalainen Aleksi “Wampie” Majander, joten ymmärrettävästi myös hearthstone.fi kokee että asia tulee nostaa tapetille.

Varsinainen pitempi selitys aiheesta löytyy redditistä englanniksi, osoitteesta http://redd.it/2gruxc. Otimme myös suoraan yhteyttä Wampieen ja pyysimme häneltä kommenttia aiheesta:

“Ei ole hyvä jos tämän kaliiberin turnauksessa tuntuu että admin tahallaan tekee päätökset yhtä tiimiä vastaan, ja fakta että kyseinen admin pelaa siinä joukkueessa joka tästä voittaa on vähintään epäilyttävää”

Wampien vaatimukset asian korjaamiseksi eivät myöskään tässä vaiheessa ole kohtuuttomia, ottaen huomioon että joukkueen pääseminen neljän parhaan joukkoon näyttää tällä hetkellä mahdottomalta:

“Muuten haluan nyt vaan sen puolueettoman arvion tästä ulos, ja toivottavasti adminin henkilökohtaisen vastineen ja anteeksipyynnön tästä asiasta.”

Kannustamme käyttäjiämme tarkkuuteen turnauskäytöksen suhteen, tässä on aika esimerkillinen tapaus siitä miten asioita *ei* tule hoitaa.

PÄIVITYS: vVv Gaming on saanut oikeutta ja PkD on hylätty turnauksesta. GosuGamers sekä TakeTV:n vastaava tuottaja auttoivat selvittämään asiaa puolueettomina osapuolina, Toivomme kuitenkin että tästä otetaan oppia jatkossa.