Dataminetty patch sekä tietoa tulevasta Brawlista

Hearthstonen uusin build 9786 on tuonut mukanaan liudan dataa tulevasta lisäosasta. Hearthhead sekä HearthPwn ovat tehneet listaukset ja käymme niistä läpi olennaisimmat. Tämän lisäksi The Grand Tournamenttia teasataan keskiviikkona, kun lisäosan kortit tulevat ennakkoon saataville uudessa Tavern Brawlissa.

Tavern Brawl tulee olemaan maagi vs hunter, Medivhin toteuttaessa Inspire-mekaniikkaa ja perustuen heropoweriin ja Allerian pakasta löytyessä Joust-mekaniikalla toimivia minioneita. Pakat eivät todennäköisesti ole kilpailullisen tason pakkoja, mutta uskomme niistä silti irtoavan hupia TGT:tä odotellessa. Pääseepähän ainakin kokeilemaan miten mekaniikat toimivat.

Uuden patchin tietoja on valtava määrä. Uusien korttien kultaisten kuvien ja flavor textien lisäksi merkittävimpinä asioina voidaan mainita uudet questit sekä vihjattu mahdollisuus kaksinpeliin. Jo aikaisemmin paljastetun tulevan ranked-kauden palkintoarkkujen lisäksi peliin lisätään nyt myös classikohtaiset 50 kullan questit. Näissä questeissa tarvitsee voittaa 3 ottelua tietyllä yksittäisellä classilla. Näiden lisäksi uutena tulee Grim Patron-temaattinen “Everybody! Get in here!” (tiedetään, ei se huuto noin mene, mutta niin nimessä lukee) questi, jossa tarvitsee voittaa 5 tavern brawlia.

Datan joukosta löytyy myös muutamia pätkiä jossa puhutaan “molemmista pelaajista” ja “yhdessä”, joten analysoijat ovat tulleet siihen tulokseen että clienttiin ollaan lisäämässä co-op muotoinen PVE-formaatti jossain välissä. Sitä odotellessa kaikki tämä on vielä puhdasta spekulointia.

Kaikki tulevan lisäosan kultaiset kortit löytyvät tämän linkin takaa.

Lähde: Blizzard, Hearthhead sekä Hearthpwn