Blizzconin päätapahtuma nyt viikonloppuna

Tänään kahdeksalta illalla avajaisseremonialla käynnistyvä Blizzcon pitää sisällään paljon uutta kaikkiin Blizzardin peleihin. Me täällä hearthstone.fi:ssä tietysti keskitymme olennaiseen, eli vain HS:ään. Tapahtumaa riittää koko viikonlopuksi, runsaasti sunnuntai-yöhön saakka. Koonti siitä, mitä odottaa, löytyy meiltä.

Heti avajaisseremonian jälkeen klo 21 (Suomen aikaa) alkaa Hearthstonen MM-kisojen viimeinen vaihe. Pelit pelataan BO7 Conquestina yhdellä bannilla. Niitä voi seurata täysin ilmaiseksi Hearthstonen viralliselta twitch-kanavalta sekä tietysti viralliselta tulossivulta. Tarkempi aikataulu kaikista turnauksen peleistä alta:

Marraskuun 4.-5. ilta ja yö (pe-la)

  • 21:15 Jasonzhou (Kiina) vs Hamster (Kiina)
  • 22:30 Amnesiasc (NA) vs Pavel (EU)
  • 02:15 che0nsu (Korea) vs Cydonia (NA)
  • 03:30 HotMEOWTH (NA) vs DrHippi (EU)

Marraskuun 5.-6. ilta ja yö (la-su)

  • 19:30 Semi-finaali 1
  • 21:00 Semi-finaali 2
  • 23:00 Finaali

Voittaja lähtee kotiin kevyen neljännesmiljoonan kanssa (250,000 dollaria). Kokonaispottia turnauksessa on yhteensä tasan miljoona dollaria ja jokainen pelaajista on jo varmistanut itselleen vähintään 25,000 dollaria.

Virallisten pelin lisäksi paikalla nähdään sittenkin myös suomalaisväriä!  Koska Dan “Frodan” Chou on kipeänä ruokamyrkytyksestä, sai Janne “Savjz” Mikkonen kutsun tulla pelaamaan Challengestone -näytösturnauksessa. Pelaajina turnauksessa toimivat Jannen lisäksi Brian Kibler, TJ “Azumo” Sanders sekä toissavuoden maailmanmestari James “Firebat” Kostesich. Valitettavasti kukaan ei vielä tiedä tarkemmin tämänkertaisia sääntöjä, mutta Challengestoneissa on aina ollut ideana se, että pelaajien tulee tehdä erilaisia pakkoja tiettyjen reunaehtojen mukaisesti. Jäämme innolla odottamaan mitä on luvassa. Turnauksen aloitusajankohdat ovat MM-kisojen väleissä, ensimmäisen lähetyksen alkaessa ensimmäisenä päivänä 23:45 ja toisen alkaessa samana yönä klo 04:45. Joten todellakin syytä valvoa löytyy.

Muut turnauksen selostajat ovat:

Tietysti Blizzcon ei olisi Blizzcon, jos paikalla ei nähtäisi paljastuksia tulevasta. Ilmaiseksi nähtävässä avajaisseremoniassa varmasti mainitaan jo asiasta, mutta HS:n seuraavia askeleita valoitetaan valitettavasti vain maksullisella virtual ticket -lipulla saatavilla olevilla kanavilla, suoraan Blizzconin sivuilla. Paneelien aikataulut (Suomen aikaa edelleen) alta:

  • Hearthstone: What’s Next -tulevaisuuskatsaus 4.11.2016 klo 21:30
  • Hearthstone Q&A (kysymystilaisuus) 5.11.2016 klo 20:30
  • Hearthstone taidepaneeli 5.11.2016 klo 21:30 (EI NÄY STREAMEISSA)

Johan tuossa jo jonkun verran on materiaalia läpikäytäväksi. Jos et tänä viikonloppuna viihdy HS:n parissa niin tuskin sitten koskaan. Antoisaa viikonloppua kaikille Blizzconin parissa.

PÄIVITYS: Korjattu Firebatin mestaruusvuosi, kiitos kommentoijalle.

Lähde: Blizzard ja Reddit