Blizzcon

Blizzcon on täällä! Tiedot seuraamiseen meiltä.

Huu! Kauan odotettu Blizzcon käynnistyy tänään Californian Anaheimista! Luvassa niin MM-kisojen huipentuma kuin luvattua tietoa tulevasta lisäosasta. Kaiken tämän päälle vielä hirmuisesti kaikkea muista Blizzardin peleistä sekä tietysti suomalaisväriä! Janne “Savjz” Mikkonen selostaa otteluita paikan päältä, aikataulu tarkemmin jutusta.

Varsinaisesta MM-turnauksesta on enää jäljellä kahdeksan parasta pelaajaa, jotka ottelevat 250 000 dollarin palkintopotista. Tästä lohkeaa voittajalle muikeat 100 000 dollaria. Kaikki ottelut tullaan näyttämään suorana osoitteessa http://www.twitch.tv/playhearthstone ja niiden selostajina toimivat Jannen lisäksi Dan “Frodan” Chou sekä ainakin Marcin “Gnimsh” Filipowicz ja muita vieraita. Hostina toimii tuttuun tapaan Rachel “Seltzer” Quirico.

Ottelut pelataan BO5 Conquest formaatissa ja kierrosten aikataulut sekä tiedetyt parit alla (Suomen aikaa):

Perjantai, 6.11. 22:00 
nl (Wiki)ThijsNL vs kr (Wiki)Kranich

Perjantai, 6.11. 23:15 
se (Wiki)Ostkaka vs tw (Wiki)Pinpingho

Lauantai, 7.11. 03:00 
cn (Wiki)Zihao vs jp (Wiki)Kno

Lauantai, 7.11. 04:15
cn (Wiki)Zoro vs ca (Wiki)HotForm

Lauantai 7.11 loput ottelut:

  • Semi-finaali #1 20:30
  • Semi-finaali #2 21:45
  • Finaali 24:00

Otteluiden lisäksi tarjolla on Hearthstone-paneeli lauantaina klo 01:30, jossa puhutaan tulevasta lisäosasta. Sen lisäksi kehittäjien kanssa pidetään hetken keskustelutuokio paneelina lauantaina klo 20:00. Nämä sisällöt ovat tarjolla vain Blizzconin sähköisellä lipulla.

Jos olet ostanut Blizzconin sähköisen lipun, saat pääsyn DirecTV:n suoriin lähetyksiin mistä päin hallia tahansa. Näet niin paneelit kuin ottelut täydellä HD-resoluutiolla ja ilman viivettä tai mainoksia. Tarjolla on Hearthstonen lisäksi Heroes of the Stormia, Starcraft 2:ta sekä World of Warcraftia elektronisen urheilun saralta.

Lähde: Blizzcon sekä Liquidhearth