Blizzard julkaisee tietoa seuraavasta lisäosasta huomenna klo 9 aamulla

Meille kaikille aamuvirkuille mitä mainioin kellonaika johtuu siitä, että julkistus tehdään Kiinasta, ChinaJoy-expon yhteydessä. Myös Hearthstone.fi sai kutsun osallistua tapahtumaan, tosin vain netin yli. Sen lisäksi että Blizzard on julkaissut julkaisun ajankohdan, koostimme vähän tietoa siitä mitä lisäosa todennäköisesti sisältää.

Lähetys siis alkaa 29.7.2016 klo 09.00 Suomen aikaa, osoitteesta https://www.twitch.tv/playhearthstone. Ainut varma tieto sisällöstä on se, että Hearthstonen yksi pääsuunnittelijoista, Ben Brode, on Kiinassa paikan päällä sitä tekemässä. Mutta internetin ihmemaailman yksityisetsivät ovat jo selvittäneet mikä lisäosan teema tulee olemaan. Nimittäin Karazhan, tuo profeetta Medivhin demonien valtaama torni.

Niille teistä, jotka ette ole koskaan paikasta kuulleetkaan, Medivhistä puhumattakaan, kannattaa googlettaa aihepiiriä. Kyseinen torni on toiminut World of Warcraftissa raidina ja sen viimeisin esiintyminen oli valkokankaalla, WarCraft-elokuvassa. Sillä on erittäin rikas historia, eikä se fakta että omistajansa oli hyvin esoteerisen tiedon vartija, ole muuttanut tornia yhtään tylsemmäksi. Oletamme että seikkailussa tulevat vastaan ainakin torninvartija Moroes sekä muita tuttuja hahmoja menneisyydestä. Loppupomo voi hyvinkin olla Prinssi Malchezaar. Mutta niin, mistä tämä tieto on peräisin?

Sekä YouTube-julkkis Disguised Toast, että reddit-käyttäjä dncdnc20 ovat tehneet omia tutkimuksiaan perustuen teknisiin kikkailuihin. Näiden perusteella voidaan sanoa että karazhan.com tulee olemaan seuraavan seikkailun virallinen sivusto. Myös saamamme kutsu oli hyvin arcane-painotteinen ja fyysisen kutsun saaneet kiinalaiset tahot ovat varmistaneet että pimeässä tilassa korttiin ilmestyy piilotettu Kirin Torin symbolinen silmä. Blizzardin omat teaserit niin twitterissä kuin muussakin somessa ovat myös olleet hyvin juhlavia ja yksi Karazhanin isoista osioista oli suuri juhlasali.

Kaikki tämä spekulaatio on toki erittäin mukavaa, mutta odotamme henkeä pidättäen mitä todellisuudessa tullaan kuulemaan huomenna. Kannattaa siis laittaa Hearthstonen virallinen twitch-streami päälle aamyhdeksältä.

Lähde: Blizzard