ASUS Play It Cool julkaistu

Samaan aikaan kun Bukarestissa otellaan 16 parhaan pelaajan sijoittumisista, on tänään lauantaina julkaistu viikon päästä vappuperjantaina alkava ASUS Play It Cool -tapahtuma. Tapahtuman järjestää ESL ja mukana nähdään suomalaisväriä.

24 tuntia kestävä tapahtuma alkaa siis perjantaina 1.5 klo 09:00 ja loppuu lauantaina 2.5. klo 22:00 Suomen aikaa. Tapahtuma on vähintäänkin omanlaisensa, sillä pelaajien tehtävä on nousta ranked ladderissa mahdollisimman korkealle 24 tunnin aikana, aivan uusilla tunnuksilla. Eli pelaajat aloittavat pelaamalla tutoriaalin ja siitä eteenpäin. Enempää detaileja ei ole vielä kerrottu, mutta jo tämäkin on aika mielenkiintoista.

Virallisessa streamissa ovat äänessä Dan “Frodan” Chou, Nathan “ThatsAdmirable” Zamora, Octavian “Kripparrian” Morosan, Marcin “Gnimsh” Filipowicz, Jakub “Lothar” Szygulski” sekä Petar “Gaara” Stevanovic.

Mielenkiintoisempaa meille suomalaisille on toki se että tapahtuman osana lähettävät omia streamejaa neljä pelaajaa, joista yksi on Suomen Janne “Savjz” Mikkonen. Muut kolme ovat Sebastian “Forsen” Fors, Andrey “Reynad” Yanyuk sekä Thomas “Kungen” Amèdèo.

Lähde: ESL