Assemblyn Hearthstone-turnaus julki

Sivustomme kanssa yhteistyössä toteutettava Assembly Winter 2015 Hearthstone: Heroes of Warcraft Tournament on julkaistu! Tiedot turnauksesta ja mahdollisuudesta päästä mukaan tästä uutisesta.

Turnauksessa kilpaillaan muhkeasta 3500 euron palkintopotista, josta voittajalle lohkeaa kätevät 2000€. Turnaus pelataan Winter Assyjen ensimmäisenä päivänä, 30.1.2015 ja siihen osallistuu 16 pelaajaa, joista osa kutsutaan ja osa pääsee sisään karsinnoista. Kutsua voikin hakea jo nyt, täyttämällä tämän lomakkeen. Ihan pienillä meriiteillä tuskin on turnaukseen asiaa, mutta kannustamme silti jokaista joka uskoo mahdollisuuksiinsa hakemaan paikkaa. Niille jotka jäävät ilman kutsua onkin sitten tarjolla karsintaturnaus, jonka sivustomme järjestää. Alustavasti karsintaturnauksen päivämäärä on perjantai 16.1. Tästä turnauksesta vielä lisäinfoa myöhemmin.

Turnauksen formaatti on myös kokenut hieman muutoksia viime kerralla assemblyillä pelatusta. Tällä kertaa jo lohkovaihe pelataa BO5, joten pelaajille ei pitäisi tulla samankaltaisia äkkirysäyksiä ulos turnauksesta vain parin huonosti menneen ottelun vuoksi. Myös banni on lisätty, joten pelaajat tulevat turnaukseen neljällä pakalla.

Teemme turnauksesta vielä lähempänä tapahtumaa kattavan seurantaoppaan, tarkkoine aikatauluineen ja caster-tietoineen, kunhan heidätkin julkaistaan.

Ja lähde tälle kaikelle (+ lisätietoa) tietenkin löytyy assembly.orgista