Assemblyn ensimmäinen päivä huipentui Hearthstonen finaaleihin

Assemblyillä on ensimmäinen päivä takana ja se huipentui intensiivisen Hearthstone-turnauksen finaaleihin.

Tiensä finaaleihin selvittivät Savjz sekä Wampie. Molemmat olivat voittaneet itselleen 350 euron suuruisen summan palkintorahoja. Karkelot eivät kuitenkaan olleet vielä ohi. Kaikkien huulilla oli vielä yksi kysymys: kuka lähtee edustamaan Suomea IeSF:n järjestämiin maailmanmestaruuskisoihin?

Turnauksen selostajan Ville “1mustfall” Tuomiston ajatukset ennen finaalia: “Tässä finaalissa on kaksi maailmanluokan pelaajaa vastakkain. Savjz tulee matsiin pienenä ennakkosuosikkina yhtenä maailman parhaiten tienanneista HS:n pelaajista, mutta Wampie on pelannut erittäin varmasti. Hän ei ole tehnyt turnauksessa juuri lainkaan virheitä. Finaalissa voi käydä kuinka tahansa.”

Finaali käynnistyi vauhdilla, kun Savjz vei ensimmäisen erän maailmankuululla druidi-pakallaan. Seuraavana druidi kohtasi miracle roguen, mutta Suomen tunnetuimman pelaajan valta-asemaa ei niin vain hetkauteta. Savjz siirtyi 2-0 johtoon Wampieta vastaan.

kuva044

Wampien viimeinen pakka oli warlock (handlock). Savjz ei kuitenkaan antanut periksi senttiäkään ja sei paikan itselleen IESF:n maailmanmestaruuskisoihin vakuuttavasti 3-0.

Wampie oli kuitenkin suhteellisen tyytyväinen lopulta omaan peliinsä. “Druidi… druidi…” hän totesi finaalin jälkeen. “Pitää vielä katsoa jälkikäteen olisiko siinä voinut tehdä jotain”

Savjz kommentoi omaa turnausvoittoaan suomalaiseen tapaan hyvin vaatimattomasti: “Turnaus oli hyvin järjestetty ja olen tyytyväinen, että tulin.” Pienen hymyn saattoi kuitenkin hänen suupielessään päästä bongaamaan.