Assembly Winterin kaikki pelaajat nyt selvillä

Assembly Winter 2016 julkaisi eilen kutsuttujen pelaajien nimilistan. Sen lisäksi eilen pelattiin toinen ja samalla viimeinen karsinta, josta saimme viimeiset 4 pelaajaa mukaan. Meillä on nyt siis ilo esitellä kaikki tulevassa tapahtumassa nähtävät pelaajat.

Mukana listalla on kahden suomalaisen vakionimen lisäksi vahva edustus Ruotsista ja Ranskasta. Mahtuupa joukkoon vielä muutama eurooppalainenkin lisää:

Kutsun saaneet:

Sweden Orange, Team Archon
Sweden Powder, SK Gaming
Sweden Spo, SK Gaming
Finland Ersee, eSports Hero
Finland Wampie, RCTIC eSports
Slovakia ixxii, Inside Games
Netherlands Vortex, Vexed Gaming
United Kingdom Blackout, Team Dignitas

Karsinnoista tulleet:

Sweden ThatguyKarnage Esports
Czech Republic SyntheticMajestic Lions
Finland Finneri
Finland Hefish
France Kalaxzmelty eSport Club
Sweden Technogoose
France Torlk, Millenium eSports
France SkyPC

Näistä nimistä moni on jo tuttu aikaisemmilta Assemblyilta. Ruotsi tuo tapahtumaan isoimman edustuksen, viiden pelaajista tullessa länsinaapurista. Suomi on hyvänä kakkosena neljällä miehellään ja pienenä yllätyksenä kolmanneksi pääsee Ranska, josta Milleniumin kolmikko taisteli tiensä lopputurnaukseen viimeisessä karsintaturnauksessa. Teun “Vortex” Eielts alkaa olemaan jo vakiokasvoja, osallistuen nyt kolmanteen peräkkäiseen tapahtumaansa. Lewis “Blackout” Spencer on myös käynyt aikaisemmassa Assembly Winterissä, päästen silläkertaa neljän parhaan joukkoon.

Tottakai sivustomme toivottaa onnea suomalaisille pelaajille ja toivoo näkevänsä ainakin kaksi palkintopallilla. Turnauksen lähetyksistä ja seuraamisesta teemme tarkemman ohjeen lähempänä tapahtumaa.

Lähde: Assembly ja GosuGamers