Assembly Summer 2016 survival guide

Tänään lähtee käyntiin Assembly Summer 2016 Helsingin Messukeskuksella. Sen lisäksi että tapahtumassa pelataan kaksi BYOD-turnausta, on torstaina myös mahdollisuus seurata elektronisen urheilun SM-kisojen finaali klo 19.00 alkaen. Myös SCII ja CS:GO ovat edustettuna, meiltä tarkemmat tiedot lähetyksestä.

Torstain lähetys lähtee käyntiin 4.8.2016 klo 16 StarCraft II:n SM-finaalilla, jota seuraa Hearthstone klo 19 ja Counter-Strike: Global Offensive klo 22. Meitä tietysti kiinnostaa enemmän HS, joten keskitymme tällä kertaa siihen. Muista turnauksista lisää tietoa lähde-linkin takaa.

Finaalin formaattina toimii BO7 Ban Conquest. Ottelu on kerrasta poikki, voittaja saa itselleen muhkean 2000 euron rahapalkinnon ja lisäksi paikan pohjoismaiden mestaruuskisoihin sekä IeSF:n MM-kisoihin Jakartaan. Toisellekin tulleelle jää sentään tonni käteen, mutta melko isot panokset kyseessä. Vastakkain asettuvat Addiction eSportsin Janne “Janetzky” Aho ja Juuso “Jupu” Sipiläinen.

Lähetystä voi seurata klo 16 (HS klo 19) alkaen SettTV:n twitch-sivulta ja HS-otteluita selostavat Ville “1mustfall” Tuomisto sekä Aleksi “Wampie” Majander. Tietysti paras mahdollinen paikka otteluiden seuraamiseen on livenä Helsingin messukeskuksella Assemblyn päälavalta. Tervetuloa seuraamaan!

Lähde: eSM