Assembly Summer 2016 Hearthstone-turnaukset finalisoitu

Assembly Summereilla tänä vuonna (4.-7.8.2016) pelataan sekä eSM:n finaaliottelu että kaksi BYOC-turnausta Hearthstonen osalta. Viimeiset tiedot turnausten formaatista tulivat julki tänään. BYOCeissa pääsee pelaamaan sekä Conquestia, että uutta nousua tekevää Last Hero Standingia ja eSM-finaali jättää pois recallin. Sen sijaan pelaajat tuovat mukanaan 5 pakkaa, bannaten yhden.

Jokaista sivustomme seuraajaa tietysti kiinnostaa miten otteluita pääsee seuraamaan. eSM:n osalta tilanne on helppo, lähetystä voi seurata suorana tutulta SettTV:n twitch-kanavalta, osoitteessa https://www.twitch.tv/setttv. Lähetys alkaa 4.8.2016 klo 19 ja siinä asettuvat vastakkain osakilpailujen voittajat, Juuso “Jupu” Sipiläinen ja Addiction eSportsin Janne “Janetzky” Aho.

BYOCcien seuraamiseksi ei valitettavasti ole tarjolla lähetystä netin yli, vaan halukkaat voivat saapua paikan päälle ottamaan osaa turnaukseen. Turnaukseen osallistuminen ei vaadi konepaikkaa, mutta turnauksen järjestäjät eivät voi taata nettiä tai virtaa ilman konepaikkalippua. Täten suosittelemme kaikkia osallistujia joko ottamaan runsaasti varavirtaa tai suosiolla ostamaan konepaikan.

Perjantaina pelataan perinteistä Conquestia, BO5 bannilla. Osallistua voi suoraan Assemblyjen tournamentsista. Lauantaina taasen LHS-varianttia samasta BO5 bannista, osallistuminen myöskin Assemblyjen tournamentsista. Huomatkaa että osallistumista varten kaikkien on oltava livenä paikanpäällä.

Lähde: Peliliiga ja Assembly